Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής στο απόλυτο Beach Party Festival

-

Hit-Channel Listen Radio Live

O νέος μουσικός θεσμός του φετινού καλοκαιριού. Απολαύστε τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και το Ministry of Sound, το πιο διάσημο dance club στον κόσμο.

Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος, θα έχει την υπογραφή του Beach Party Festival: Ένα φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019. Πέντε ημέρες ξέφρενου γλεντιού με μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Συνδυάστε συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με βουτιές στα παραδεισένια νερά της Αγίας Άννας, χορό και παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Το Beach Party Festival θα γίνει ο απόλυτος προορισμός σας αυτό το καλοκαίρι, καθώς για πρώτη φορά παρέχονται διάφοροι τρόποι διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης, το Ministry of Sound έρχεται με κορυφαίους DJs όπως τους: Philip George, The Menendez brothers, LOVRA, Xenia Ghali, Dale Castell, Melé κ.ά. στα decks του Beach Party Festival. Χορέψτε με τη μουσική των DJs όλη νύχτα και δείτε τον ήλιο να ανατέλλει αργά από το Αιγαίο.

Το Beach Party Festival είναι ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρίας live entertainment στην Ελλάδα – διοργανώτρια μέχρι και το 2017 του “River Party” στο Νεστόριο Καστοριάς- και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας και αναμένεται να γίνει ο ετήσιος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, επιλέγουμε όλοι και όλες Αγία Άννα και Beach Party Festival.

Beach Party Festival

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Τετάρτη 10 Ιουλίου

Nightstalker
Ταφ Λάθος
Bazooka
Holy Monitor
Light

Πέμπτη 11 Ιουλίου

Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Ματούλα Ζαμάνη
Λεωνίδας Μπαλάφας
Σπύρος Γραμμένος – Πάνος Φραγκιαδάκης
DJ Pitsi
Philip George
LOVRA

Παρασκευή 12 Ιουλίου

Πυξ Λαξ
ΜΕΛΙSSES
Φοίβος Δεληβοριάς
Παυλίνα Βουλγαράκη
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
Ypo, Mad Clip
Xenia Ghali
Dale Castelle

Σάββατο 13 Ιουλίου

Γιάννης Χαρούλης
Κωστής Μαραβέγιας
Ρένα Μόρφη
Μικρός Κλέφτης
SNIK
Blaise
Melé

Κυριακή 14 Ιουλίου

Γιώργος Μαζωνάκης
Δήμος Αναστασιάδης
Μαρίζα Ρίζου
Angelika Dusk
D3lta
Goin’ Through | Nebma | TNS | Sparky T

Προπώληση μέσω viva.gr:
https://www.viva.gr/tickets/music/club-agia-anna/beach-party/

Official Site: http://beachpartyfestival.gr/

 

Αφήστε το σχόλιό σας