Μία τυχερή μπάντα θα κυκλοφορήσει δισκογραφικά το τραγούδι της, στο διαγωνισμό που διοργανώνεται από το «Kremlino» και την Panik Platinum.

Δηλώστε συμμετοχή και ετοιμαστείτε να φτάσετε ψηλά! Ένας μεγάλος διαγωνισμός για μουσικά συγκροτήματα κάθε είδους, στο «Kremlino» στον Πειραιά.

Για τον πρώτο νικητή το έπαθλο είναι η κυκλοφορία ενός τραγουδιού του από την Panik Platinum ενώ το δεύτερο και τον τρίτο θα τους περιμένουν πλούσια δώρα!

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε γκρουπ και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους τις Κυριακές 23 – 30 Απριλίου και 7 – 14 Μαΐου. Οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ θα περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Μαΐου για να αναδειχθούν οι τρεις μεγάλοι νικητές.

Ο σημαντικότερος κριτής θα είναι ο κόσμος που θα παρευρίσκεται στο «Kremlino» κατά τη διάρκεια των battles και θα ψηφίζει επι τόπου το αγαπημένο του γκρουπ. Ταυτόχρονα μία κριτική επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Panik Records θα παρακολουθεί την διαδικασία και θα πάρει το λόγο σε περίπτωση ισοψηφίας.

Τα διαγωνιζόμενα συγκροτήματα θα παρουσιάσουν live ένα δικό τους τραγούδι και δύο διασκευές. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι τα γκρουπ να μην έχουν ενεργό συμβόλαιο με άλλη δισκογραφική.

Όλες οι μπάντες που ονειρεύονται την κυκλοφορία της δουλειάς τους επίσημα από μία μεγάλη δισκογραφική εταιρεία έχουν τώρα την ευκαιρία τους!

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας ένα σύντομο βιογραφικό και ένα δείγμα της δουλειά σας στο info [at] kremlino [dot] gr.

Battle of the Bands - Kremlino - Panik Platinum (poster) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας