Δύο θρυλικά τραγούδια γίνονται ένα σε μία υπέροχη διασκευή από την Barbra Streisand.

Η Barbra Streisand επανέρχεται με ένα εκπληκτικό medley των κλασσικών τραγουδιών «Imagine / What A Wonderful World».

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που η Barbra Streisand ανακοίνωσε το δισκογραφικό επάνοδό της με το νέο τραγούδι της «Don’t Lie To Me», που στρεφόταν εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.

Τώρα, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ της «Walls» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου από την Columbia Records / Sony Music.

Το «Imagine / What A Wonderful World» είναι ένα medley δύο κλασικών τεράστιων επιτυχιών, του John Lennon και του Louis Armstrong αντίστοιχα, τα οποία ένωσε η Barbra Streisand σε μία διασκευή, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα αφυπνιστικά μηνύματα των δύο τραγουδιών.

To medley αυτό προσφέρει στη Streisand άπλετο χώρο για να ξεδιπλώσει το αναμφισβήτητο φωνητικό ταλέντο της και όπως ήταν αναμενόμενο, αποτελούν δύο από τις καλύτερες διασκευές που έχουν γίνει ως τώρα στα συγκεκριμένα τραγούδια.

Με σαφές κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο η Barbra Streisand αποφάσισε να ονομάσει τον επερχόμενο δίσκο της «Walls».

Συνδέοντας το εξώφυλλο με το περιεχόμενο του δίσκου, η 76χρονη ερμηνεύτρια σημειώνει:

«Ο τοίχος είναι συμβολικός, είναι ο τοίχος της κοινωνίας, τα τείχη αυτής της προεδρίας, τα τείχη που εμποδίζουν τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ένα φως που έρχεται και δείχνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Πρέπει να μεγαλώσουμε ως έθνος, να γκρεμίσουμε το τείχος και να δούμε το φως.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας