Στους ρυθμούς της Beyoncé και του JΑΥ-Ζ χόρεψε ο Barack Obama.

Ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, απόλαυσε μία από τις δύο συναυλίες της Beyoncé και του JΑΥ-Ζ στην Ουάσινγκτον.

Οι «The Carters» τραγούδησαν για δύο συνεχόμενες βραδιές στο γήπεδο «FedExField» στο πλαίσιο της κοινής περιοδείας τους «On The Run II Tour», τέσσερα μετά την πρώτη φορά που περιόδευσαν μαζί.

Ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε το «παρών» Στη δεύτερη από τις δύο συναυλίες που πραγματοποίησε στην Ουάσινγκτον το διάσημο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας, το Σάββατο 28 Ιουλίου. Ο Barack Obama συνοδευόταν φυσικά από τη σύζυγό του και τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, τη Michelle Οbama.

Αυτή ήταν η δεύτερη συναυλία της Beyoncé και του JΑΥ-Ζ που παρακολούθησε η Michelle Οbama, καθώς είχε παραβρεθεί μαζί με την κόρη της, τη Sasha Οbama, στην πρόσφατη επίσκεψη των «The Carters» στο Παρίσι, την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Η οικογένεια Οbama διατηρεί μακρύ ιστορικό με την Beyoncé και τον JΑΥ-Ζ.

Το ζευγάρι είχε προσκληθεί στο Λευκό Οίκο σε πολυάριθμες περιπτώσεις, όπως, φερ’ ειπείν, στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Barack Obama. Πέρυσι, ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε προλογίσει με μία εγκάρδια ομιλία την εισαγωγή του JAY-Z στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών.

Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο από τη συναυλία, δείχνουν τον Barack Obama να χορεύει στους ρυθμούς της Beyoncé και του JΑΥ-Ζ, απολαμβάνοντας απρόσκοπτα τη βραδιά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας