Ο Γιώργος Αρβανίτης ή αλλιώς όπως είναι και το καλλιτεχνικό του, ArVa, έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μουσικής κι αυτό άλλωστε μπορεί να τα παρατηρήσει ο καθένας.

Σε λίγους μήνες έχει κυκλοφορήσει ποΓλά τραγούδια είτε σε μουσική, είτε σε στίχους δικούς του, αλλά υπάρχουν φορές που έχει κάνει την παραγωγή τους… «Loco 3some», «Ρίσκο», «Βλέπω Καθαρά», «Ό,τι Ονειρεύτηκα», «Vindication», «Άσε με να ζω’ είναι μερικά από τα singles που μπορείτε να δείτε ή καλύτερα να ακούσετε δουλειά του…

Πριν μερικές μέρες βγήκε προς τα έξω το project #Bang! Κάτι ιδιαίτερο μιας και σε αυτό το video clip συμμετέχουν 40 καλλιτέχνες. Μερικοί από αυτούς είναι οι: Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Γερονικολού, Άντα Λιβατσάνου, Λεύτερης Πανταζής, Χρήστος Φερεντίνος, Γιάννης Ζουγάνελης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αλέξης Γεωργούλης. 

Το τραγούδι είναι σε συνεργασία με τον ράπερ RiskyKidd ενώ στα φωνητικά ακούμε την πρώην playmate Ηρώ Λεγάκη!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015 και διήρκεσαν περίπου δύο μήνες. Μιλήσαμε με καλούς φίλους του ArVa και μας είπαν μερικά λόγια γι αυτή τη δουλειά. Ο Kim, η Laura Narjes, η Ηρώ Λεγάκη, ο Χρήστος Κούτρας, Άρτεμις Αστεριάδη, Maiy, αλλά κι ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το νέο εγχείρημα και φυσικά ενθουσιασμένοι γιατί δεν έχουν δει ξανά να γίνεται video clip με την κάμερα ενός κινητού! Θέλουν κι ελπίζουν ότι στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες δουλειές γιατί το να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια τους έχει κουράσει! Εύχονται οι νέοι όπως ο ArVa να μην σταματάνε πουθενά, γιατί αυτοί είναι το μέλλον κι οι καινούργιες ιδέες μπορούν να πιάσουν τόπο!

Το #Bang! είναι έτοιμο να σας ξεσηκώσει και φυσικά να σας κάνει να χαθείτε μέσα στους δρόμους της πόλης, αλλά και να δείτε λίγο από την καθημερινότητα των αγαπημένων σας καλλιτεχνών, μιας και τα γυρίσματα σε όλους έχουν γίνει στο χώρο της δουλειάς τους ή σε κάποιο σημείο που περνάνε περισσότερο μέσα στη μέρα!

 

Αφήστε το σχόλιό σας