Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Bang La DecksZouka” – The Official Release Party στο club Ακρωτήρι. Ίσως ένα από τα καλύτερα party της χρονιάς σε ένα sold out χώρο με ξέφρενο χωρό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πολλοί fans των Bang La Decks, του κορυφαίου duo παραγωγών εισήλθαν δωρεάν στο club δείχνοντας το “Zouka” wallpaper που είχαν κατεβάσει στο κινητό τους και τα tablet τους, ένα πρωτότυπο διαγωνισμό που είχε πραγματοποιήσει τις προηγούμενες μέρες η Down2Earth Records.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Bobito and Vido, τους Residence deejays του club Ακρωτήρι. Λίγο μετά τις 01.00 στα decks ανέβηκε το support act, οι Roul & Doors, το επιτυχημένο project από την Ολλανδία που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές από DJs όπως David Guetta, Tiesto, Nicky Romero και πόλλους άλλους.

Ο απόλυτος χαμός έγινε όταν στα booth βρέθηκαν οι Bang La Decks όπου για 2 ώρες, το κοινό δεν σταμάτησε να χορεύει. Ένα set με progressive house, trap, edm ήχους και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπουν οι δύο μεγάλες τους επιτυχίες “Kuedon” και “Utopia” καθώς και το ολοκαίνουργιο single “Zouka”.

Στο “Zouka”- The Official Release Party παρευέθηκαν και γνωστά ονόματα της ελληνικής dance σκηνής όπως οι Angel Stoxx, Johnny Gerontakis, HouseTwins, Zeraw (Vegas), Dimension-X, Drew και άλλοι.

Αφήστε το σχόλιό σας