Το «Krepale» των Bang La Decks καταργεί τα σύνορα και τις ταμπέλες όλων των ειδών.

Οι Bang La Decks επιστρέφουν με νέα επιτυχία, διασταυρώνοντας τα είδη και τα σύνορα στη μουσική.

Το πολυαναμενόμενο «Krepale» είναι ένα dance κομμάτι που θα βάλει «φωτιά στις πίστες» των club αυτό το καλοκαίρι.  Το δίδυμο συνδυάζει στο νέο του hit τον ethnic ήχο που το αντιπροσωπεύει και δημιουργεί ένα ρυθμό ακαταμάχητο που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του EP «Cultures To Ashes» από την Ultra Music, το αχτύπητο δίδυμο των επιτυχιών με τις εξαιρετικές τους ικανότητες παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Όλο αυτό το διάστημα οι Bang La Decks, εκτός από τις περιοδείες τους, δούλευαν και πάνω σε νέα μουσικά project με συνεργασίες έκπληξη.

Με τέσσερα hits το ένα μετά το άλλο να δεσπόζουν στην κορυφή των charts και να γίνονται σήμα κατατεθέν στα club, με πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές σε YouTube και streams στο Spotify, οι Bang La Decks μετράνε μόνο επιτυχίες.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως πέρα από τα παραπάνω, η μουσική τους συμπεριλαμβάνεται στο βιντεοπαιχνίδι «FIFA 2015» αλλά και στην ταινία «Fast & Furious 7». Η ethnic-dance μουσική των Bang La Decks επηρέασε αν μη τι άλλο τη μουσική dance σκηνή της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο.

Το «Krepale» κυκλοφορεί από  την D2E Records και την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας