Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εξαιτίας μίας λοίμωξης εισήχθη για νοσηλεία, μην μπορώντας αναγκαστικά να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες στο Posidonio.

Η Δέσποινα Βανδή λόγω μίας λοίμωξης του αναπνευστικού ανέβασε υψηλό πυρετό και εμφάνισε έντονο βήχα, με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμη η εισαγωγή της για την απαραίτητη νοσηλεία. Όπως γίνεται κατανοητό η τραγουδίστρια  δεν θα είναι σε θέση να εμφανιστεί για τις επόμενες ημέρες στο Posidonio όπου και βρίσκεται με τον Αντύπα και τους Vegas, αλλά παρόλα αυτά λόγω και της εορταστικής περιόδου το νυχτερινό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες ώσπου η Δέσποινα Βανδή γυρίσει υγιής στο σχήμα.

Η ανακοίνωση της Spicy, δισκογραφικής εταιρείας της τραγουδίστριας, αναφέρει τα εξής για το συμβάν:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή σήμερα Παρασκευή 28/12/12 εισήχθη σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών εμπύρετη, με έντονο βήχα όπου διαγνώστηκε λοίμωξη του αναπνευστικού.
Η Δέσποινα Βανδή θα νοσηλευτεί για τις επόμενες ημέρες και κατά την θεράποντα ιατρό της θα πάρει εξιτήριο όταν αναρρώσει.Θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.
Το σχήμα στο Posidonio με τον Αντύπα και τους Vegas θα λειτουργήσει κανονικά.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας κρατήσουμε ενήμερους».

Αφήστε το σχόλιό σας