Δέσποινα Βανδή, Νίνο και Vegas επρόκειτο, όπως σας είχαμε ενημερώσει, να δώσουν το παρών σε μία μεγάλη συναυλία στην Κύπρο.

 

Η συναυλία της Δέσποινας Βανδή, του Νίνο, των Vegas, αλλά και του συγκροτήματος των Nigma ακυρώνεται λόγω αθέτησης των όρων συμφωνίας με τη διοργανώτρια εταιρεία. Συγκεκριμένα ενώ είχε μπει ρήτρα δωρεάν εισόδου, προπωλούνταν εισιτήρια στη τιμή των 50€!

Η δισκογραφική εταιρεία Spicy, η οποία εκπροσωπεί τη Δέσποινα Βανδή και το Νίνο, εξέδωσε για το θέμα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση ακύρωσης συναυλίας Δέσποινας Βανδή – Νίνο στην Κύπρο στις 18.11.2012

Εκ μέρους της SPICY και των καλλιτεχνών της, Δέσποινας Βανδή και Νίνο, σας γνωστοποιούμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Δυστυχώς, η συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Νίνο που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Κύπρο ακυρώνεται.
Η κίνηση της διοργανώτριας να διαθέτει στο κοινό, από τις 3 Νοεμβρίου, εισιτήρια των 50 Ευρώ έκαστο εν αγνοία της SPICY αλλά και των καλλιτεχνών μας, ενώ μάλιστα η αρχική μας συμφωνία προέβλεπε ρητά τη δωρεάν είσοδο για όλους τους θεατές, συνιστά πρόδηλη αθέτηση των όρων της μεταξύ μας συνεργασίας και γι’ αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώνουμε τη Συναυλία.

Δεδομένης δε της εξαιρετικά δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε σαν Εταιρεία αλλά και οι καλλιτέχνες μας προσωπικά, να συμμετάσχουν σε Συναυλία με εισιτήριο τόσο υψηλού κόστους. Είναι άλλωστε άκρως δυσφημιστικό για τους καλλιτέχνες να παρουσιάζονται ότι δίνουν συναυλία με εισιτήριο ύψους 50 Ευρώ παραγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων να απευθυνθούν στη διοργανώτρια Εταιρεία και στα καταστήματα από τα οποία προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους προκειμένου να τα εξαργυρώσουν.

Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση του.»

Αφήστε το σχόλιό σας