Το «Bad Romance» της Lady Gaga σε μία ευφάνταστη διασκευή από δύο Έλληνες

-

Δύο ταλαντούχοι Έλληνες παρουσιάζουν μία ευφάνταστη διασκευή στην πασίγνωστη επιτυχία «Bad Romance» της Lady Gaga.

Τι θα συμβεί αν η Lady Gaga πάει σε ένα ελληνικό πανηγύρι; Αν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι πατήσει τα «χωράφια» της heavy metal; Εάν ο Beethoven συναντηθεί με ένα «Metal Zeibekiko»;

Η απάντηση στις ερωτήσεις αυτές υπάρχει πλέον μέσα στον ολοκαίνουριο, τρίτο στη σειρά, δίσκο των String Demons με τίτλο «Rise of Strings».

Περιέχει μουσική δική τους αλλά και διασκευές, εκρήξεις τρελές αλλά και κατάνυξη, πρωτότυπα τραγούδια αλλά και ορχηστρική μουσική, Vivaldi με beat «διάθεση» αλλά και Abba με ποντιακούς χορούς, έγχορδα αλλά και ρυθμό, ηρεμία αλλά και εξάρσεις, κλασική παιδεία αλλά και σύγχρονο ηλεκτρισμό!

Στο δίσκο «Rise of Strings», ακόμη πιο ξεκάθαρα από ό,τι στους προηγούμενους, γεννιέται ένα καινούριο είδος μουσικής που συναντά γνώριμα και οικεία ακούσματα.

Όποιος θέλει λοιπόν να μάθει τι θα συμβεί εάν οι Iron Maiden συναντήσουν έναν εκκλησιαστικό ύμνο, δεν έχει παρά να ακούσει… «Rise of Strings».

Το νέο άλμπουμ των String Demons κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων των String Demons αποτελείται από τον Κωνσταντίνο και τη Λυδία Μπουντούνη.

Είναι δύο νέοι μουσικοί με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών και βέβαια με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από τη διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα.

Η Lady Gaga αγγίζει με την τρυφερή νέα έκδοση του «Joanne»

Lady Gaga - Joanne - Where Do You Think You're Goin'? (piano version) - video clip - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας