Το «Bad Liar» είναι ο τελευταίος προπομπός για το νέο άλμπουμ των Imagine Dragons.

Οι Imagine Dragons μοιράζονται ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Bad Liar», μία ανάσα πριν την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους.

Το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ στη σταδιοδρομία του επιτυχημένου αμερικανικού συγκροτήματος φέρει τον τίτλο «Origins» και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου από την KIDinaKORNER και την Interscope Records / Universal Music.

Το «Bad Liar» είναι μία ροκ μπαλάντα, της οποίας η θεματολογία επικεντρώνεται στη δυσκολία που εντοπίζεται μέσα σε μία σχέση όταν κάποιος προσπαθεί να αποκρύψει από το/τη σύντροφό του το συναισθηματικό πόνο.

Το τραγούδι ξεκινά με την απαλή ερμηνεία του Dan Reynolds, του κεντρικού τραγουδιστή της μπάντας, και στη συνέχεια ένας ηλεκτρονικός ρυθμός προλειάνει το έδαφος για την κορύφωση που θα ακολουθήσει στο ρεφρέν.

Το «Bad Liar» αφορά τη σχέση του Dan Reynolds με την πρώην σύζυγό του, την τραγουδίστρια και μουσικό Aja Volkman, από την οποία χώρισε τον Απρίλιο. Ωστόσο η κυκλοφορία του single συνέπεσε με την ημέρα που το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι επανασυνδέθηκε.

Η Aja Volkman, frontwoman του indie rock συγκροτήματος Nico Vega, συνυπογράφει μάλιστα το «Bad Liar» μαζί με τον Dan Reynolds και τους Jorgen Odegard, Daniel Platzman, Ben McKee, Wayne Sermon.

 

Αφήστε το σχόλιό σας