Το έργο που θα παρουσιάσει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος με το Acoustic Set στο «six d.o.g.s» θα έχει ένα αυτοδύναμο ορχηστρικό λόγο.

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του «six d.o.g.s» με ένα ακουστικό σετ με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική του πορεία και τη συνοδεία ενός μαγικού σεξτέτου εγχόρδων.

Οι ξεχωριστοί συνοδοιπόροι του βυθίζονται σε ένα καθάριο, παιχνιδιάρικο και ζωογόνο ταξίδι βαθιάς μουσικής απόλαυσης, στο οποίο παρασύρουν και το ίδιο το κοινό.

Οι μουσικοί που εμφανίζονται επί σκηνής είναι οι Φώτης Σιώτας (βιολί και βιόλα), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι), Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο) και Τάσος Μισυρλής (τσέλο) και ο Μπάμπης Παπαδόπουλος στην κιθάρα. Στην κονσόλα του ήχου θα είναι ο Τίτος Καργιωτάκης.

Η παρουσίαση συμπεριλαμβάνει κομμάτια από τους τρεις προσωπικούς δίσκους του Μπάμπη Παπαδόπουλου. Από τον πρώτο που ήταν καθαρά κιθαριστικός «Σκηνές από ένα ταξίδι», από τη «Σπηλιά του δράκου», από τον τελευταίο δίσκο «Μέσα στον πόνο είν’ η χαρά, μεσ’ την χαρά είναι ο πόνος», όπως και από άλλες δουλειές για θέατρο ή κινηματογράφο.

Ένας βαθύς και μεστός ήχος που ενώνει διαφορετικής αφετηρίας ακούσματα τόσο ως προς τον χρόνο όσο και ως προς τόπο και το μουσικό είδος της προέλευσής τους, αφήνει εντυπώσεις που συνοψίζονται στη φράση του Μάκη Μιλάτου στην δισκοκριτική του για τον τελευταίο δίσκο του Μπάμπη Παπαδόπουλου: «Ένα πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι που πατάει στην Ελλάδα και κοιτάζει τον κόσμο με ένα πολύχρωμο καλειδοσκόπιο συναρπαστικής πλοκής».

Τη Μ. Τρίτη 11 και τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου στο «six d.o.g.s» και ώρα 22:00.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Προπώληση: 8 ευρώ / Είσοδος: 10 ευρώ

 

Αφήστε το σχόλιό σας