Αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στην μουσική σκηνή της «Αρχιτεκτονικής» στο Γκάζι o B.D.Foxmoor παρουσιάζει για τέταρτη και τελευταία φορά το «Πύρινο Βιός» του στην Αθήνα

Γι’ αυτό και αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη την είσοδο ώστε να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος που ενδιαφέρεται να πάρει λίγο από το άρωμα είκοσι και πλέον χρόνων.

Ο κόσμος που έχει έρθει στις προηγούμενες τρεις βραδιές σίγουρα περνάει καλά, σίγουρα δείχνει ότι είχε ανάγκη ένα τέτοιο replay σε πολλά απ’ αυτά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια από την γέννηση του low bap.

Και η παράσταση αυτή του B.D.Foxmoor κάνει ακριβώς αυτό! Για 5 ώρες πάνω στη σκηνή ο Μιχάλης των Active Member δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να διηγηθεί με στίχους όλη αυτή την ιστορία. «Δυτικά απ’ το ποτάμι», «Πολισμανία», «Για τ’ αδέρφια που χαθήκανε νωρίς», «Απ’ τον τόπο της φυγής», «Θέμα Χρόνου», και άλλα πολλά ανέκδοτα και στιγμές από το πρώιμο hip hop του, μας βομβαρδίζουν απ’ το μικρόφωνό του. Κάθε φορά σκάβει και ανακαλύπτει κι άλλους χαμένους θησαυρούς και μελωδικά πυξάρια που μας οδήγησαν στο σήμερα…Χρόνια και ζαμάνια που λένε… Αυτή την αυτοβιογραφική μουσική παράσταση ονομάζει «Πύρινο βιος» και θα είναι στην Αρχιτεκτονική (Γκάζι) για αυτή την τελευταία Παρασκευή.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ
Έναρξη: 9.30μ.μ

Κρατήσεις στο 210 3251271 και στο bdfoxmoor@lowbap.com

Αρχιτεκτονική LIVE στην Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116), στο Γκάζι – Μετρό Κεραμεικός

Αφήστε το σχόλιό σας