Η Avril Lavigne και η Nicki Minaj δίνουν τη δική τους απάντηση στα στερεότυπα για τις γυναίκες.

Η Avril Lavigne έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσει μία δυναμική επάνοδο στη δισκογραφία. Τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά και η απρόσμενη συνεργασία της με τη Nicki Minaj στο ολοκαίνουργιο  single «Dumb Blonde» κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση.

Η Καναδή τραγουδίστρια, υποψήφια για οκτώ βραβεία Grammy, κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου το έκτο προσωπικό άλμπουμ της με τίτλο «Head Above Water», πέντε χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά της.

Η Avril Lavigne έχει προλογίσει το καινούργιο άλμπουμ της με το ομότιτλο τραγούδι του «Head Above Water» και το «Tell Me It’s Over».

Το single «Head Above Water» είναι μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από την Avril Lavigne, που περιγράφει πώς κατάφερε να ξεπεράσει τη νόσο του Lyme (βορρελίωση) με την οποία διαγνώστηκε το 2014. Το «Tell Me It’s Over» αναφέρεται στην απόφαση κάποιου να αποχωρήσει από μία προβληματική σχέση.

Τα δύο τραγούδια έγιναν αποδεκτές επαινετικών σχολίων από το κοινό και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η «Vogue» περιέγραψε το «Head Above Water» ως «μία φλογερή μπαλάντα με πιάνο που καταγράφει μία στιγμή κλιμάκωσης στην πολυετή μάχη της Lavigne με τη νόσο του Lyme», ενώ το «TIME» έγραψε ότι η 34χρονη τραγουδίστρια «δεν έχει ακουστεί ποτέ πιο δυνατή ή πιο σίγουρη» όσο στο «Tell Me It’s Over».

Η Avril Lavigne χαρακτηρίζει το νέο single «Dumb Blonde» με τη συμμετοχή της αδιαφιλονίκητης «βασίλισσας» της hip-hop, της Nicki Minaj, ως ένα τραγούδι που σου υπενθυμίζει «να μην αφήνεις κανέναν να σε ταπεινώνει για αυτό που είσαι». «Σήκω. Πάλεψε. Να είσαι εσύ», υπογραμμίζει.

Το «Dumb Blonde» συνδυάζει power pop, pop-punk και hip-hop στοιχεία και θυμίζει την εποχή που η Lavigne ακολουθούσε pop-punk καριέρα. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Mitch Allan, γνωστός για τη μακροχρόνια συνεργασία του με την Demi Lovato.

Η Avril Lavigne κορυφώνει την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του άλμπουμ «Head Above Water» από την BMG παρουσιάζοντας καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα αποσπάσματα από τα καινούργια τραγούδια της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας