Το νέο βίντεο κλιπ της Avril Lavigne έφτασε.

Η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται πως προσπαθεί άφησε πίσω τα προβλήματα υγείας της και να τηρήσει την υπόσχεση που έκανε σχεδόν ένα χρόνο πριν κυκλοφορώντας  τελικά το «Give You What You Like» ως το πέμπτο single από το ομότιτλο άλμπουμ της.

Η κυκλοφορία  του τραγουδιού συνέπεσε με την ένταξη του στο soundtrack της ταινίας «Babysitter’s Black Book» της οποίας θα είναι και το βασικό τραγούδι.

Προς το παρόν δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με την ταινία, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα για την πλοκή  μέσω του videoclip του τραγουδιού.

Avril Lavigne – Give You What You Like
Avril Lavigne

Μέσα από το κλιπ βλέπουμε στην πραγματικότητα η ιστορία μιας γυναίκας που είναι προφανώς ένα καλό κορίτσι, αλλά ότι κρύβει μια διπλή ζωή που έζησε μέσα από μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος (όπως λέει η Avril στους στίχους) τη θέλει μόνο για το σεξ.

Σε όλα αυτά, η Avril Lavigne εμφανίζεται μόνο σε λίγες σκηνές, που γυρίστηκαν στο σπίτι της, σημάδι  πώς ότι πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρεί  τους τελευταίους μήνες δεν της επιτρέπουν να συμμετέχει περισσότερο.

Δείτε το στην αρχή του άρθρου.

Αφήστε το σχόλιό σας