Πιο εξομολογητική από ποτέ είναι η Avril Lavigne.

Η Avril Lavigne, που έγινε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το «Complicated» και το «Girlfriend», ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ και μίλησε για τη μάχη της κατά της νόσου του Lyme, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Ηγερία του «skater rock» ή «skate punk», η Avril Lavigne προβλήθηκε από τη νόσο του Lyme το 2014, αλλά η διάγνωση έγινε μήνες αργότερα.

«Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, άρρωστη, να πολεμώ την ασθένεια του Lyme», έγραψε σε κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Η ίδια εξήγησε ότι το πρώτο τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ, με τίτλο «Head Above Water», γράφτηκε «κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου».

«Είχα αποδεχθεί το θάνατο και ένιωθα ήδη το σώμα μου να σβήνει», θυμάται η μουσικός που μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά έχει και γαλλική υπηκοότητα.

Avril Lavigne - Hit Channel

Η Avril Lavigne, που έχει συνθέσει πολλά από τα τραγούδια της, ομολογεί ότι δίσταζε πριν να μιλήσει για την ασθένειά της. «Όχι μόνο αυτό αποτελεί ένα κομμάτι της ζωής μου αλλά οφείλω να επιστήσω την προσοχή στη σοβαρότητα της νόσου του Lyme».

Η 33χρονη Lavigne δημιούργησε ένα ίδρυμα για την έρευνα της νόσου του Lyme, η οποία μεταδίδεται στον άνθρωπο από το τσίμπημα τσιμπουριού. Αν διαγνωστεί γρήγορα, γενικά, οι επιπτώσεις είναι περιορισμένες, κυρίως πονοκέφαλοι, κόπωση και πόνοι στις αρθρώσεις.

Αν δεν ανιχνευθεί, μπορεί να προκαλέσει έπειτα από μήνες ή ακόμη αρκετά χρόνια επώασης, βλάβες στις αρθρώσεις και στο νευρικό σύστημα.

Το τελευταίο άλμπουμ της Avril Lavigne κυκλοφόρησε το 2013. Η ίδια δε διευκρίνισε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος της, που θα περιλαμβάνει το τραγούδι «Head Above Water».

Στο κείμενό της γράφει ότι θα ήθελε να ξεκινήσει μια περιοδεία, αν η υγεία της το επιτρέπει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας