Γράφει ιστορία στο UK  το Wake Me Up

Το Σαββατοκύριακο τελευταίο τραγούδι του Avicii «Wake Me Up» έγινε ένα από τα singles με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια εντυπωσιακή διάκριση που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιτευγμάτων του Wake Me Up που ήδη έχει από το καλοκαίρι.

Τον περασμένο Ιούλιο το single έγινε το ταχύτερο σε πωλήσεις single του 2013 στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου όταν πούλησε 267.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερε να κρατήσει εκτός κορφής και τους One Direction.

Το Wake Me Up είναι το 140o single που φτάνει αυτό το ορόσημο στην ιστορία της Βρετανίας και είναι το τρίτο που το πετυχαίνει φέτος πίσω από το «Get Lucky» των Daft Punk και το «Blurred Lines» του Robin Thicke.

Σε μια συνέντευξη με την Jameela Jamil στο BBC Radio 1, αφού άκουσε την είδηση​​, ο Avicii, δήλωσε:

«Έχοντας το ταχύτερο ρεκόρ πωλήσεων του 2013 είναι προφανώς μια τεράστια επιτυχία για μένα … Δεν σκέφτηκα ποτέ το να είσαι στο επίσημο chart ήταν μια επιλογή για τη μουσική μου. Η Dance μουσική έχει τα δικά της. Έχουμε τα δικά μας charts και λίστες, έτσι απλά έχοντας ένα νούμερο ένα είναι τρελό! «

Αφήστε το σχόλιό σας