Δύο νεκροψίες πραγματοποιήθηκαν στη σορό του Avicii, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι αστυνομικές αρχές της Μουσκάτ, της πρωτεύουσας του Ομάν, διερευνούν τον αδόκητο θάνατο του Avicii σε ηλικία 28 ετών, που έχει παγώσει το μουσικό κόσμο από την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια στο θάνατο του διάσημου Σουηδού DJ και μουσικού παραγωγού, που γεννήθηκε ως Tim Bergling.

«Διεξήχθησαν δύο νεκροψίες και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει υποψία για εγκληματική ενέργεια στο θάνατο», δήλωσε στο CNN η Βασιλική Αστυνομία του Ομάν.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι η οικογένεια του Avicii, που είναι «εντελώς συντετριμμένη»  από την απώλειά του, έχει φτάσει στην αραβική χώρα για να παραληφθεί και να επαναπατριστεί η σορός του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Στη γενέτειρα του Avicii, τη Στοκχόλμη, εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης για να τον τιμήσει. Μετά από ενός λεπτού σιγής, η μουσική του Avicii άρχισε να ακούγεται σε όλη την πλατεία, μετατρέποντας την εκδήλωση μνήμης σε dance party.

Η κοινότητα της EDM είναι σαστισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του επιτυχημένου DJ. Ο Tiësto, ο Kaskade και ο Steve Aoki μίλησαν για το Σουηδό παραγωγό στο ραδιοφωνικό αέρα του «Sirius XM» και ο Diplo έγραψε ένα αφιέρωμα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Avicii, ο Kygo του αφιέρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο «Coachella».

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του Tim Bergling, γνωστού και ως Αvicii», ανέφερε η εκπρόσωπός του, Diana Baron.

«Βρέθηκε νεκρός στη Μουσκάτ του Ομάν, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου, στην τοπική ώρα. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους για ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», συμπλήρωσε.

«Δε θα γίνουν περαιτέρω δηλώσεις», ολοκλήρωσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας