Η οικογένεια του Avicii λύνει τη σιωπή της.

Τέσσερις ημέρες μετά τον αδόκητο θάνατο του Avicii, ο καλλιτεχνικός παραμένει συγκλονισμένος.

Ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών, την Παρασκευή 20 Απριλίου, έχοντας αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα με την υγεία του τα τελευταία χρόνια.

Το 2014, είχε προχωρήσει στην αφαίρεση της χοληδόχου κύστη και της σκωληκοειδούς απόφυσής του. Το 2016, ο ντροπαλός super star της EDM σκηνής είχε αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις και τις περιοδείες, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο Avicii βρέθηκε νεκρός στη Μουσκάτ του Ομάν και η αιτία του θανάτου δεν έχει κοινοποιηθεί, ωστόσο έγινε γνωστό ότι οι δύο νεκροψίες που διενεργήθηκαν απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ή άλλης ύποπτης ενέργειας.

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο μεγάλης θλίψης και βαθιάς οδύνης, η οικογένεια του αδικοχαμένου DJ, γεννημένου ως Tom Bergling, δημοσίευσε μία δήλωση όπου ευχαριστεί το κοινό και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες για την αμέριστη στήριξη και το πλήθος των συγκινητικών αφιερωμάτων.

Το μήνυμα της οικογένειας του Σουηδού DJ και παραγωγού:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και τα όμορφα λόγια για το γιο και τον αδελφό μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους όσους αγαπούσαν τη μουσική του Tim και έχουν πολύτιμες αναμνήσεις από τα τραγούδια του.

Σας ευχαριστούμε για όλες τις πρωτοβουλίες που πήρατε για να τιμήσετε τον Tim, με δημόσιες συγκεντρώσεις, καμπάνες εκκλησιών που έπαιζαν τη μουσική του, αφιερώματα στο Coachella και στιγμές ενός λεπτού σιγής σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε ευγνώμονες για την ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο.

Με αγάπη,
Η οικογένεια του Tim Bergling»

Οι γονείς, οι δύο αδελφές και ο μοναδικός αδελφός του Avicii μετέβησαν στο Ομάν για να παραλάβουν τη σορό του, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας.

Αφήστε το σχόλιό σας