Οι οικείοι του Avicii αναφέρουν εμμέσως πλην σαφώς ότι ο 28χρονος DJ έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μία αινιγματική ανακοίνωση που δημοσίευσε η οικογένεια του Avicii, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο σχετικά με την αιτία θανάτου του διάσημου DJ και παραγωγού της EDM μουσικής σκηνής, ο οποίος είχε γνωρίσει την επιτυχία και είχε κερδίσει την αναγνώριση.

Έξι ημέρες μετά την τραγική είδηση που συγκλόνισε το καλλιτεχνικό στερέωμα, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν έρθει στη δημοσιότητα με το σταγονόμετρο, ο 28χρονος Σουηδός βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή 20 Απριλίου στην πόλη Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν, όπου απολάμβανε τις διακοπές του.

Οι δύο νεκροψίες που διενεργήθηκαν απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ή άλλης ύποπτης ενέργειας, ωστόσο το αίτια θανάτου του Avicii δεν ανακοινώθηκαν ποτέ επισήμως.

Η νέα δήλωση που εξέδωσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Tim Bergling ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση. Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια τοποθέτηση στην οποία προβαίνει μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, μετά την πρώτη όπου ευχαριστούσε το κοινό και τους συναδέλφους του Avicii για τη στήριξή τους.

Αυτή τη φορά, οι στενοί συγγενείς του Avicii αναφέρουν εμμέσως πλην σαφώς ότι πρωτοπόρος DJ αυτοκτόνησε, αφού όπως γράφουν χαρακτηριστικά, τον απασχολούσαν έντονα οι σκέψεις για τη ζωή και την ευτυχία, ενώ τονίζουν ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο και «ήθελε να βρει γαλήνη».

Η δεύτερη ανακοίνωση από την οικογένεια του Avicii

«Στοκχόλμη, 26 Απριλίου 2018

Ο αγαπημένος μας Tim ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα.

Ένας υπερβολικά τελειομανής, ο οποίος ταξίδευε και δούλευε σκληρά με ρυθμό που οδήγησε σε έντονο στρες.

Όταν σταμάτησε να περιοδεύει, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να μπορεί να κάνει ό,τι αγαπούσε περισσότερο, μουσική.

Αγωνίστηκε πραγματικά με τις σκέψεις για το Νόημα, τη Ζωή, την Ευτυχία.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει πια.
Ήθελε να βρει γαλήνη.

Ο Tim δε φτιάχτηκε για την επαγγελματική μηχανή στην οποία βρέθηκε. Ήταν ένας ευαίσθητος τύπος που αγαπούσε τους οπαδούς του, αλλά απέφευγε το προσκήνιο.

Tim, θα σε αγαπάμε για πάντα και θα μας λείπεις με στεναχώρια.
Το άτομο που ήσουν και η μουσική σου θα κρατούν την ανάμνησή σου ζωντανή.

Σε αγαπάμε,
Η οικογένειά σου»

 

Αφήστε το σχόλιό σας