Έτοιμος να επιστρέψει ο Avicii. Το “True” ήταν ένα από τα EDM άλμπουμ και όχι μόνο με την μεγαλύτερη επιτυχία το 2013. Ο δίσκος του ντεμπούτου του Σουηδού DJ και παραγωγού Avicii όχι μόνο μας έκανε να χορεύουμε, αλλά μεταμόρφωσε τον νεαρό από την Στοκχόλμη σε έναν από τους πιο περιζήτητους παραγωγούς στον κόσμο. Εκτός από το να δουλέψει με καλλιτέχνες όπως η Madonna, ο DJ είναι στο studio για να ετοιμάσει το υλικό του νέου του δίσκου.

Πριν την κυκλοφορία όμως μας έρχεται μια πρώτη γεύση με το “The Day”. Ένα τραγούδι που παρουσιάστηκε ένα μικρό preview μέσω της σειράς Denim & Supply του Ralph Lauren.

“Αυτό το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τις μέρες που πέρναγα με του τους φίλους μου και τους fan μου… Ευχαριστώ που μοιραστήκατε τα βήματά σας του χορού και πήγατε αυτή την συνεργασία στο επόμενο επίπεδο”.

Με αυτά τα λόγια, ο Avicii περιέγραψε το κομμάτι και τη συνεργασία. Όσον αφορά το νέο άλμπουμ, προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο ότι θα πρέπει να εκδοθεί μέσω PMRD κατά τους πρώτους μήνες του 2015.

Αφήστε το σχόλιό σας