Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο Hit Channel, ένα από τα πιο νέα, φρέσκα και όμορφα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας  Athena Manoukian, μας μίλησε για το νέο της single με τίτλο »Ι Surrender» για τις εμπειρία των γυρισμάτων των Video Clip αλλά και για την καλοκαιρινή της περιοδεία. Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας.

 

 Μετά την μεγάλη επιτυχία του «Party Like a Freak» κυκλοφορεί η νέα σου δουλειά, «I Surrender». Τι περιμένεις από το νέο σου single;

Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αυτό το κομμάτι στα χέρια μου.Έχω βάλει όλο το πάθος και την ενέργεια μου μέσα και ελπίζω να το περάσω και  στον κόσμο όλο αυτό!

 Εδώ και λίγες μέρες μάλιστα κυκλοφόρησε και το δεύτερο σου Video Clip. Πως είναι για σένα η διαδικασία των γυρισμάτων;

Πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Και μπορώ να σας πω πως ειδικά στα backstage είναι οι πιο όμορφες αναμνήσεις…η όλη ετοιμασία! Γελάμε πολύ και περνάμε υπέροχα!


Στο κλιπ σε βλέπουμε να απαρτίζεσαι από μια ομάδα χορευτών. Πώς ήταν αυτη η συνεργασία, δεδομένου οτι όλοι είστε νέα παιδιά με κέφι και ορέξη;
Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα και πολύ συνεργάσιμα και  θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για όλα.Θυμάμαι την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε δέσαμε αμέσως.Όλοι είχαμε ενέργεια,κέφι και πολλή όρεξη για να πετύχουμε το καλύτερο και νομίζω πως το καταφέραμε!


Οι επόμενες κινήσεις σου; Θα κάνεις κάποιες συναυλίες το καλοκαίρι;
Σίγουρα θα γίνουν κάποιες συναυλίες μέσα στο καλοκαίρι. Προς το παρόν βρίσκομαι στη Φαντασία με το Νίκο Βέρτη μέχρι τέλη Ιουλίου.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Athena για τις δηλώσεις της. Αναμένουμε με αγωνία την καλοκαιρινή της περιοδεία.

You can find Athena:

Facebook: https://www.facebook.com/athenmanoukian
Twitter: https://twitter.com/#!/AthenaManoukian                                                                                                                                                                                       

από τον Γιάννη Καλογρίδη

Αφήστε το σχόλιό σας