Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο προς όλους τους νέους παραγωγούς κρατούσε για έκπληξη ο Claydee, καθώς ο διάσημος παραγωγός δημιούργησε μια σελίδα στο facebook με την ονομασία Producers Tips!

Αυτή η σελίδα θα εξυπηρετήσει ένα συγκεκριμένο σκοπό: Να μεταδώσει τις γνώσεις των καλύτερων παραγωγών της Ελλάδας προς τους νεότερους και όλους όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της παραγωγής μουσικής μέσω του εύκολης και γρήγορης οδού που αποτελεί πλέον το διαδίκτυο και ειδικότερα το facebook. Για αυτό το σκοπό ο Claydee Lupa συγκέντρωσε τους κορυφαίους του είδους, Νίκο Τερζή, Mark Angelo, Issy (Slick Beats), Diveno, Dimension-X, Bo , Teddy Economou (Bang La Decks), Dj Rico (ΝΕΒΜΑ), Χρήστο Μάστορα (Melisses), Ntino Romeo, Alex Papaconstantinou (Cabin 54), Vangelis Kostoxenakis (Phatjack), Sherif Francis και freakchild.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι All-Stars της ελληνικής μουσικής κάνουν κάτι που δεν τολμούν πολλοί, ανεξαρτήτου επαγγελματικού τομέα, όπως είναι η εκμάθηση των μυστικών της επιτυχίας τους! Αυτή η σελίδα είναι σίγουρο πως μπορεί να αποτελέσει οδηγό για όλους τους παραγωγούς οι οποίοι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορούν να αντλούν πληροφορίες και παραδείγματα. Σύντομα θα προστεθούν κι άλλοι καλλιτέχνες στη λίστα των «καθηγητών» και καταλαβαίνουμε πως θα υπάρχει πλούσιο και εξειδικευμένο υλικό για όλους.

School of beats by Claydee! Πατήστε εδώ για να μπείτε στη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας