Οι Astrial Nouvelle, είναι μια rock μπάντα με πολύ δυναμικό ήχο και πρόσφατα κυκλοφόρησαν το 1ο promo τραγούδι τους και ετοιμάζουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά. Ο ήχος του μπορεί να χαρακτηριστεί ξεσηκωτικός και αν τους πετύχετε σε κάποιο live μην χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!

Πρώτα από όλα θέλω να μας συστηθείτε. Ποιοι αποτελούν τους Astrial Nouvelle;
Καλησπέρα και από μας και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Οι Astrial Nouvelle αποτελούνται από τον Κώστας ( Keith ) Ράθωσης στις κιθάρες, ο Γιάννης (Zak) Ζαφείρης στα φωνητικά, ο Alfonso (Al) Nuzzolo στο μπάσο και ο Γιώργος (Zoumbο) Ζουμπορλής στα Drums.

Πότε πρωτοξεκινήσατε και ποιος είχε την ιδέα της δημιουργίας της μπάντας;                
Το συγκρότημα ξεκίνησε από τον Keith το 2007, και με την άφιξη του Zak, λίγο αργότερα, άρχισαν να παίρνουν σχήμα οι πρώτες ιδέες. Το 2008 ήρθε ο Al στο μπάσο και λίγο αργότερα ξεκίνησαν και τα πρώτα Live. Και τελευταίος, μετά από πολύ ψάξιμο ήρθε επιτέλους ο Zumbo στα Drums.

Πως επιλέξατε το όνομα  Astrial Nouvelle;
Το Astrial Nouvelle είναι  κάτι που μας εκφράζει όλους για ξεχωριστούς λόγους ο κάθε ένας από μας , αλλά και σκωτικούς με τον κάθε έναν. Η πρώτη ιδέα ήρθε από τον Keith και τον Zak, και μπορώ να πω ότι εκείνη την ημέρα ένιωσα λίγο σαν να βάπτισα το πρώτο μου παιδί.

Ετοιμάζετε την νέα δισκογραφική σας δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει πότε;
Ευελπιστούμε να την έχουμε έτοιμη μέσα στο φθινόπωρο, με ένα deadline το Δεκέμβριο του ’12.

Πόσα τραγούδια θα συμπεριλαμβάνει;
Θα είναι εννιά, όλα original.

Ποιος επιμελείται στους στίχους και την μουσική;
Συνήθως η βασική ιδέα ξεκινά από την συνθετική ικανότητα του Keith και του Zak όπου η έμπνευση καταλήγει να γίνεται σκυτάλη, χέρι – χέρι , νότα – νότα.

Πόσο εύκολα ή δύσκολα είναι για εσάς τα πράγματα στις κινήσεις σας αυτές;
Μμμ… Ναι! Καλή ερώτηση. Στ’ αλήθεια είναι ένα διαρκές σκοτσέζικο ντους η προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων μας, όπου φυσικά έχει ως αποτέλεσμα πολύ και σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν σου χαρίζεται εύκολα.

Μόνο ξένο στίχο κυκλοφορείτε;
Ναι.

Πότε είναι οι επόμενες σας εμφανίσεις;
Έχουμε είδη κλείσει για τις 2 Σεπτέμβρη στον Όλυμπο για το  2ο Festival Νέων Όλυμπου.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς;
Πολλά live, πολύ διασκέδαση και γενικότερα πολλές εκπλήξεις.

Ασχολείστε όλοι μόνο με την μουσική ή και με άλλα επαγγέλματα;
Ασχολούμαστε μόνο με την μουσική, εκτός από ένα οκτάωρο την ημέρα το οποίο το αφιερώνουμε στο… τίποτα!

Αντέχετε στην πίεση;
Όπως προείπαμε, για να υλοποιήσουμε τους επιθυμητούς στόχους μας χρειάζονται σκληρή και επίπονη δουλειά. Αυτό και μόνο εμπεριέχει σαφώς μεγάλη πίεση. Μια πίεση που είναι επιλογή μας.

Θα θέλατε να εμφανιστείτε σε άλλη χώρα και ποια θα ήταν αυτή;
Ναι, εννοείται. Θα μας άρεσε παρά πολύ να φτάσουμε στην Αγγλία και στην Αμερική, είναι το όνειρο μας. Όπου μας δοθεί η ευκαιρία θα πάμε για να προβάλουμε την μουσική μας, και όπου φτάσουμε.

Είστε ικανοποιημένοι με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα;
«Ο εχθρός του καλού είναι πάντοτε το καλύτερο». Σαφώς και το συγκρότημα , δεδομένων των συνθηκών αλλά και των δυσκολιών που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της πορείας του, έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά.Δεν εφησυχάζουμε ποτέ όμως και ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχη των απαιτήσεων για το ποιοτικότερο δυνατό σύνολο.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!
Και εμείς σας ευχαριστούμε παιδια για τον χρόνο που μας αφιερώσατε και θέλουμε να ξανασυναντηθούμε.

 

Περισσότερα για τους Astrial Nouvelle, όπως και τα τελευταία νέα τους μπορείτε να μαθαίνετε μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook.

Αφήστε το σχόλιό σας