Η Μελίνα Ασλανίδου θα μοιραστεί τη σκηνή με ένα μεγάλο συνθέτη – κεφάλαιο και έναν αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

Με μία μοναδική συναυλία κλείνει την πανευρωπαϊκή περιοδεία της η Μελίνα Ασλανίδου.

Μετά από ένα μήνα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιλέγει να ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο στο Ντίσελντορφ με μία σπουδαία σύμπραξη,

Η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθεί επί σκηνής με το μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρης Μπάσης. Μαζί θα θυμίσουν αξέχαστες στιγμές του καταξιωμένου συνθέτη, που έχουν αγαπηθεί και ακουστεί εντός κι εκτός συνόρων.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στο «Mitsubishi Electric Halle» του γερμανικού Ντίσελντορφ.

Για πρώτη φορά, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξίδεψε σε δώδεκα πόλεις σε έξι χώρες για να βρεθεί κοντά στην ομογένεια αλλά και σε όσους αγαπούν την ελληνική μουσική.

Η δημοφιλής Ελληνίδα καλλιτέχνιδα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Αμβούργο, στο Άμστερνταμ, στην Ουψάλα, στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας όπως το Βερολίνο, το Μόναχο, η Νυρεμβέργη και η Στουτγάρδη,  με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους όπου εμφανίστηκε.

Για περισσότερες από δύο ώρες, η Μελίνα Ασλανίδου κάθε φορά ξεσήκωνε, ταξίδευε και συγκινούσε το κοινό που την απολάμβανε, τόσο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όσο και με τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν αγαπηθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αφήστε το σχόλιό σας