Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας υποδέχθηκαν το αθηναϊκό κοινό.

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας το μουσικό ταξίδι τους στην «Ακτή Πειραιώς».

Μία πρεμιέρα που θα μείνει αξέχαστη σε όσους ήταν εκεί. Με διάχυτη θετική ενέργεια οι δύο καλλιτέχνες «έπαιξαν» με το κοινό, ερμηνεύοντας αξεπέραστα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου. Τραγούδια δικά τους, τραγούδια μεγάλων συνθετών, τραγούδια του κόσμου.

«Δυνατά κάθε φορά» είναι ο τίτλος της παράστασης εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, ένας τίτλος- υπόσχεση για όσα θα ακολουθήσουν. Μια παράσταση – πρόσκληση σε μια μουσική γιορτή που στόχο έχει να γίνουμε όλοι μία παρέα.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται και δύο νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας που προσθέτουν τη δική τους πινελιά.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι μοναδικό συμβαίνει. Ο καθένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί κατέληξαν σε ένα σύνολο που βίωσε μία εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και πολύ κέφι. Ένα πρόγραμμα εξωστρεφές, ευχάριστο, ξεχωριστό.

Και επειδή κάποιες φορές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν απόλυτα μία εμπειρία, ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας κάθε Σάββατο στην «Ακτή Πειραιώς».

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας