Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Αρβανιτάκη - Κότσιρας: «Δυνατά Κάθε Φορά» στην «Ακτή Πειραιώς»

Αρβανιτάκη – Κότσιρας: «Δυνατά Κάθε Φορά» στην «Ακτή Πειραιώς»

-

Δες και αυτά

Η «Ακτή Πειραιώς» θα φιλοξενήσει το φετινό χειμώνα την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έρχονται «Δυνατά Κάθε Φορά» στην «Ακτή Πειραιώς».

Οι δύο μοναδικές φωνές, οι δύο πολύ σημαντικοί ερμηνευτές μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που θα τους φέρει μαζί στη σκηνή.

Η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος «Δυνατά Κάθε Φορά» είναι η ίδια η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών. Ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι.

Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους, τα καινούργια τραγούδια τους, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες τους αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος.

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Eleftheria Arvanitaki - Hit Channel

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει ως εφόδιο τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας αλλά και στις πέντε ηπείρους σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες.

Ο Γιάννης Κότσιρας, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ερμηνευτικής διαδρομής του, με ωριμότητα και ασύγκριτη ποιότητα φωνής, συνεχίζει να παρουσιάζει και τη δημιουργική πλευρά του, εξελίσσοντας το χάρισμα αυτό κάθε φορά.

Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras - Hit Channel

Δύο από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μιας ολόκληρης γενιάς ενώνουν δυνάμεις αυτό το χειμώνα στην «Ακτή Πειραιώς», φέρνοντας μαζί τους τραγούδια που έχουν σιγο-τραγουδηθεί από όλες τις ηλικίες.

«Δυνατά Κάθε Φορά», από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στην «Ακτή Πειραιώς».

 

Αφήστε το σχόλιό σας