Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έδωσαν μία γεύση από την επικείμενη συνεργασία τους στην «Ακτή Πειραιώς».

Το μεσημέρι της Τρίτης 30 Οκτωβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασαν σε δημοσιογράφους και συνεργάτες ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει με τίτλο «Δυνατά κάθε φορά» και με το βλέμμα στραμμένο στην πρεμιέρα τους στην «Ακτή Πειραιώς», το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που είχαν εμφανιστεί ξανά μαζί και η χαρά τους είναι μεγάλη όπως δήλωσαν και σε όλους όσοι τους ρώτησαν.

Με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, με θαυμασμό και κέφι δούλεψαν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες, ηχογραφώντας και ένα νέο τραγούδι ντουέτο, και θα μας υποδέχονται στον ανανεωμένο χώρο της «Ακτής Πειραιώς», κάθε Σάββατο.

Οι δύο καλλιτέχνες και η οκταμελής μπάντα που τους συνοδεύει υποσχέθηκαν ένα πρόγραμμα φωτεινό, εξωστρεφές, συγκινητικό και δυναμικό ταυτόχρονα.

Σε αυτό θα μπλέκουν τα μεγάλα τους τραγούδια, θα θυμούνται σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε και θα ενώνουν τις φωνές και τους μουσικούς τους κόσμους.

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας - Ακτή Πειραιώς

Ο τίτλος της παράστασης, εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, είναι κι ένας τίτλος- υπόσχεση για όσα θα ακολουθήσουν.

Και με αυτήν υπόσχεση προσκάλεσαν δημοσιογράφους και κοινό σε μια μουσική γιορτή που στόχο έχει να μας κάνει όλους να τραγουδήσουμε, να μας ενώσει σαν μια παρέα.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται και δύο νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας, τους οποίους μας σύστησαν επί σκηνής τραγουδώντας μαζί τους ένα τραγούδι του προγράμματος.

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας - Βίκυ Καρατζόγλου - Παναγιώτης Λάμπουρας - Ακτή Πειραιώς

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονταν στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε ήταν τα εξής:

«Δεν Απαντά» – Ελευθερία Αρβανιτάκη
«Φτάνει Που Κλαίμε» – Γιάννης Κότσιρας
«Κάπου Θα Βρεθούμε» – Γιάννης Κότσιρας
«Τον Έρωτα Ρωτάω» – Ελευθερία Αρβανιτάκη
«Σαν Την Αγάπη Την Κρυφή» – Όλοι μαζί με Βίκυ Καρατζόγλου & Παναγιώτη Λάμπουρα

Τη σκηνογραφική επιμέλεια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος και την επιμέλεια προγράμματος η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν είναι οι: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πιάνο, πλήκτρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, τζουράς), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα) και Κώστας Μιχαλός (κιθάρες).

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας