Αρχική Αrt Art Core Festival: Μια Διαδραστική συνάντηση Πολιτισμού στο ΣΕΦ

Art Core Festival: Μια Διαδραστική συνάντηση Πολιτισμού στο ΣΕΦ

-

Δες και αυτά

Σήμερα όλοι μιλούν για διαδραστικότητα! Για την ανάγκη μιας αμεσότερης επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων, καλλιτεχνών, εταιρειών και θεσμών.

Για την καλύτερη προβολή έργων τέχνης, μουσικής τεχνολογίας και παραγωγής που προάγουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Έργα που μπορεί κάποιος με λίγη τύχη να βρει σε διαφορετικούς χώρους, διάσπαρτα σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη ή απλά να τα βρει στο Art Core Festival.

Πρόκειται για διεθνή διαδραστική συνάντηση πολιτισμού, που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2015 με ημερομηνία 22-23-24 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά. Με διάρκεια 3 ημερών και διοργάνωση από την Mag Events (η οποία θα τελεί υπό την αιγίδα του σταδίου ειρήνης και φιλίας) όπου υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάτι «διαφορετικό» για τα δεδομένα της Αττικής.

Το Art Core Festival πλαισιώνεται από έκθεση έργων τέχνης,fashion designers,art galleries,graphic arts ,χειροποίητα κοσμήματα,χειροποίητα είδη ένδυσης και υπόδησης,χειροποίητα ποδήλατα και γυαλιά οράσεως/ηλίου,εναλλακτικά είδη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών,είδη camping,ειδικές κατασκευές,graffiti,ζωγραφική,πολεμικές τέχνες,χορευτικές σχολές αλλά και ακροβατικές παραστάσεις από ομάδες και σχόλες για μικρούς και μεγάλους,ζωντανά μουσικά συγκροτήματα (reggae,pop,garage,jazz κ.α) DJ’s sets (house,techno,progressive,trance,dup step) δισκογραφικές εταιρίες,δισκοπωλεία,διαδικτυακοί μουσική σταθμοί,αντιπρόσωποι μουσικών οργάνων και ηλεκτρονικών μέσων παραγωγής μουσικής,vj’s lighting, κομιξ,εμπορική έκθεση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα 3D visuals live projectors.Μπορούν να συμμετέχουν καλλιτέχνες,ερευνητές και επιχειρηματίες που θέλουν να παρουσιάσουν και να προωθήσουν ανησυχίες,γνώσεις,προϊόντα και υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/artcorefestival

Αφήστε το σχόλιό σας