Τα πάνω κάτω! O Armin Van Buuren είναι ο πρώτος DJ που έκανε ένα DJ Set ανάποδα.

Είτε παίζοντας τραγούδια που δεν παίζονται συνήθως είτε με κάποια κόλπα, όπως το διάσημο cake throw του Steve Aoki, οι DJ πάντα προσπαθούν να κάνουν νέα πράγματα και να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Ο αγαπημένος Ολλανδός DJ, Armin van Buuren, αποφάσισε πρόσφατα να διερευνήσει την ιδέα της προβολής ενός ανάποδου DJ set. Η περιστρεφόμενη σκηνή έκανε το ντεμπούτο της στο Rotterdam Ahoy την περασμένη εβδομάδα ως μέρος της εκδήλωσης Vreiden van Amstel.

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με την εκδήλωση, το Vrienden van Amstel, πρόκειται για ένα ολλανδικό μουσικό event όπου οι μεγαλύτεροι μουσικοί συναντιούνται για 14 ημέρες για να δείξουν τα μουσικά τους ταλέντα. Ο Armin van Buuren ήταν προγραμματισμένο να κάνει 4 εμφανίσεις σε αυτές τις 14 ημέρες και σίγουρα το έκανε με στυλ, καθώς έκανε το πρώτο ανάποδο DJ set.

Η εντυπωσιακή σκηνή χρειάστηκε περίπου 2-3 μήνες προετοιμασίας πριν να είναι έτοιμη για δράση. Το σφαιρικό booth μπορεί να κινηθεί σε όλες τις γωνίες και κατευθύνσεις καθώς καθώς παρασύρει το πλήθος των 15.000 παρευρισκομένων.

Φυσικά, κανένας DJ δεν ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια εμφάνιση, οπότε ο Armin έπρεπε να κάνει μερικές ώρες πρακτικής άσκησης και προπόνησης προτού να μπορέσει να παίξει τελικά ανάποδα.

Στο τελευταίο VLOG του Armin, μπορείτε να δείτε πως αυτή η απίστευτη ιδέα έγινε πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ξανά τον Armin σε αυτό το booth 360 μοιρών, αλλά για τώρα, δείτε το VLOG και τα κλιπ εν ώρα δράσης πιο κάτω.

View this post on Instagram

Let’s ‘Turn’ the world into a dance floor 😜

A post shared by Armin van Buuren (@arminvanbuuren) on

Αφήστε το σχόλιό σας