Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ θα παρουσιάσει ζωντανά στο «Σταυρός του Νότου Club» ο τσελίστας Άρης Ζέρβας.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου «Πες Μου Αλμυρή Μου Θάλασσα», ο Άρης Ζέρβας παρουσιάζει ζωντανά στο club του «Σταυρού του Νότου» τα τραγούδια αλλά και τα ορχηστρικά κομμάτια του άλμπουμ, καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται ως τσελίστας.

Στη σκηνή τον Άρη Ζέρβα με το τσέλο και την κιθάρα του θα πλαισιώσουν εφτά μουσικοί: Γιώργος Μπουλντής (μπάσο), Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Κωστής Καριτζής (βιολί), Δημήτρης Κουζής (βιολί) και στα φωνητικά η Δέσποινα Ισταμπουλούογλου.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 21:30.

Λίγα λόγια για το CD

Ο Άρης Ζέρβας, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της μουσικής, ως τσελίστας και ενορχηστρωτής – τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές συναυλίες- στο πλάι γνωστών καλλιτεχνών (Χαρούλα Αλεξίου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μόνικα, Γιώτα Νέγκα, Κωστής Μαραβέγιας, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη κ.α.), παρουσιάζει για πρώτη φορά τα δικά του κομμάτια, όχι μόνο τραγούδια, αλλά και ορχηστρική μουσική, μέσα σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Πες Μου Αλμυρή Μου Θάλασσα» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δύο ποιήματα που έγραψε η γιαγιά του («Πες Μου Αλμυρή Μου Θάλασσα», « Έσβησε Πια») στάθηκαν αφορμή να δημιουργηθεί αυτή η δουλειά, και αυτά να πλαισιωθούν και από άλλες δικές του συνθέσεις μέχρι την δημιουργία του άλμπουμ.

Τα τρία ορχηστρικά κομμάτια, με μια συνέχεια μεταξύ τους, αντιπροσωπεύουν την αρχή («Το Όνειρο»), την διαδρομή («Το Ταξίδι») και τον απολογισμό («Αναμνήσεις») σε μία πορεία του ανθρώπου στη ζωή, έτσι όπως την βιώνει ο συνθέτης και την αποδίδει μουσικά. Τα τραγούδια που πλαισιώνουν τα ποιήματα αποτελούν τις δικές του σκέψεις, δοσμένες με απλό τρόπο, μουσικά πάντα με μια «ορχηστρική» διάθεση.

Δείτε επίσης:
Ο Άρης Ζέρβας συστήνει το δίσκο «Πες Μου Αλμυρή Μου Θάλασσα»

Άρης Ζέρβας - Πες Μου Αλμυρή Μου Θάλασσα (CD cover 2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας