Με ατού το ταλέντο, τη φωνή και την εμφάνιση, ο Άρις Πετράκης είναι ο καλλιτέχνης που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ο Άρις Πετράκης κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό τραγούδι του και κάνει ένα αποφασιστικό βήμα με το οποίο δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.

Με ευχέρεια στη δημιουργία και γοητεία που ξεχειλίζει λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Άρις Πετράκης διαθέτει το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας μαζί με ένα ζεστό ηχόχρωμα στη φωνή του. Όλα μαζί συνθέτουν το πολυπόθητο «ολοκληρωμένο πακέτο», το οποίο θέτει γερές βάσεις για έναν τραγουδιστή και τραγουδοποιό που πείθει ότι θα μας απασχολήσει.

Ο Άρις Πετράκης έλαβε το βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία με το πρώτο τραγούδι του που είχε τον τίτλο «Ως Το Τέρμα» και το υπέγραφε αυτοπροσώπως τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά, ενώ η παραγωγή είχε το μαγικό άγγιγμα του Alex Loen.

Πραγματοποιώντας αδιάκοπες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλα φεστιβάλ, ο νεαρός τραγουδιστής επιστρέφει σαν έτοιμος από καιρό με την επόμενη κυκλοφορία του.

Με το ταλέντο να ρέει άφθονο στις φλέβες του και το αίμα του να βράζει, ο Άρις Πετράκης συστήνει με τη φρέσκια παρουσία του το νέο τραγούδι του που τιτλοφορείται «Σ’ Ακολουθώ».

Αληθινό συναίσθημα, καλοκαιρινός ήχος και μία αέρινη ερμηνεία που έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις για να την ακολουθήσουμε… κι όπου μας βγάλει. Ένα τραγούδι και μία φωνή που διώχνουν μακριά τα σύννεφα και φέρνουν τη λιακάδα.

Τη μουσική του «Σ’ Ακολουθώ» γράφει ο ίδιος ο Άρις Πετράκης με τον πολυσύνθετο χαρακτήρα του και τους στίχους δίνει η έμπειρη Βίκυ Γεροθόδωρου, ένας συνδυασμός που εγγυάται την επιτυχία.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας