Ετοιμαστείτε για party. Ο Άρις Πετράκης γιορτάζει και μας περιμένει όλους να διασκεδάσουμε παρέα μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Άρις Πετράκης μας καλεί να αποχαιρετήσουμε παρέα τα 23 και να ανταλλάξουμε 24 μουσικές ευχές για όσα μας κάνουν χαρούμενους και μας κρατάνε ψηλά… «Ως Το Τέρμα».

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 απογειώνουμε την όρεξη για τραγούδι και χορό με ένα live γεμάτο pop – rock ελληνικές και ξένες επιτυχίες στο «Low Bar» στη Νέα Ερυθραία.

Ύστερα από τη δυναμική του είσοδο στη δισκογραφία με τη Minos EMI / Universal, με εμφανές ταλέντο στη σύνθεση και την ερμηνεία, χτυπά (από τη Θεσσαλονίκη) στο Αθηναϊκό κοινό, για ένα άκρως «ανεβαστικό» live, γεμάτο ελληνικές και ξένες ποπ-ροκ επιτυχίες!

Διασκευές και αγαπημένα τραγούδια pop rock disco και funk σε ένα δίωρο non-stop πρόγραμμα και special acoustic session, εμπνευσμένο από τη ζεστή ατμόσφαιρα του φημισμένου «Low Bar».

And remember… If you still look cute at the end of the concert, you didn’t rock hard enough!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αποκλειστική Συνέντευξη – Άρις Πετράκης:
«Θέλω ο κόσμος να νιώσει ό,τι νιώθω μέσα από τη μουσική μου»

Ο Άρις Πετράκης, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός, έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στη δισκογραφία και… μας πάει «Ως Το Τέρμα»!

«Ως Το Τέρμα», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Άρι Πετράκη και μία πρωτοποριακή συνεργασία, με τον Alex Leon να έχει προσθέσει tropical pop house διάθεση στη σύνθεση και να υπογράφει την παραγωγή.

Η πιο δυναμική αρχή στη δισκογραφία για τον Άρη Πετράκη, που με σεβασμό, όρεξη και θαυμασμό, μας προτείνει φρέσκο ήχο, σε νέα, πρωτοποριακά για τη χώρα μας μουσικά pop – rock μονοπάτια.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Άρις Πετράκης ξεκινά την καριέρα του
για να φτάσει «Ως Το Τέρμα»

Άρις Πετράκης - Aris Petrakis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας