Η Ariana Grande είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς».

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, η Ariana Grande ανακηρύσσεται από το «Billboard» στη «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2018.

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και ακτιβίστρια θα βραβευθεί στις 6 Δεκεμβρίου, στο 13ο ετήσιο γκαλά και δείπνο «Γυναίκες στη Μουσική», που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη.

Ως «Γυναίκες της Χρονιάς» έχουν τιμηθεί τα προηγούμενα έτη διάσημες τραγουδίστριες, όπως οι Madonna, Taylor Swift, Lady Gaga και Selena Gomez.

«Η Ariana Grande είναι μία αστέρας με το δικό της τρόπο, που ποτέ δε κλίνει προς κάποια συγκεκριμένη μουσική τάση ή διαδρομή στη μουσική βιομηχανία», λέει ο Ross Scarano, αντιπρόεδρος περιεχόμενου στο «Billboard».

«Σίγουρη για τις πεποιθήσεις της, υποστηρίζει τον εαυτό της και τις αποφάσεις της σε έναν κόσμο που συχνά δεν είναι φιλόξενος σε τέτοιες νέες γυναίκες. Έχει τα κότσια, έχει δημιουργήσει την καλύτερη μουσική της καριέρας της και της αξίζει απολύτως η “Γυναίκα της Χρονιάς”.»

Ariana Grande - Hit Channel

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Ariana Grande έχει κυριαρχήσει τρεις φορές στο Νο. 1 του «Billboard 200», του chart που καταγράφει τις πωλήσεις άλμπουμ.

Η τελευταία φορά ήταν το Αύγουστο με το νέο άλμπουμ «Sweetener», το οποίο περιείχε τις επιτυχίες «No Tears Left To Cry» και «God Is A Woman» και πραγματοποίησε την καλύτερη εβδομάδα streaming για pop άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνη.

Εκτός από τη μουσική, η Ariana Grande χρησιμοποιεί την πλατφόρμα και τη δύναμή της για να υποστηρίξει τις αιτίες στις οποίες πιστεύει.

Συμμετείχε φέτος στο συλλαλητήριο «March for Our Lives», για να υποστηρίξει τη θέσπιση αποτελεσματικότερων νόμων για τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων και συνεχώς υποστηρίζει μέσω των λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία, την ισότητα των φύλων, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και το κίνημα «Black Lives Matter».

Μετά τη φριχτή τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, η Ariana Grande διοργάνωσε άμεσα τη μεγαλειώδη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester», η οποία συγκέντρωσε πάνω από 23 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα και τις οικογένειές τους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας