Ένα σχόλιο στο Twitter προκάλεσε την αντίδραση της Ariana Grande.

Η Ariana Grande λύνει τη σιωπή της για το χωρισμό με τον Mac Miller και αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση της σχέσης τους, για την οποία το τέλος ήταν αναπόφευκτο εδώ και καιρό.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επιβεβαιώθηκε ότι η 24χρονη τραγουδίστρια και ο 26χρονος ράπερ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ύστερα από ένα δεσμό που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε τότε, οι δύο καλλιτέχνες χώρισαν εξαιτίας τον επιβαρυμένων επαγγελματικών προγραμμάτων που είχαν, όμως τόνισαν ότι θα παρέμεναν στην στενοί φίλοι. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το ζευγάρι χώρισε μετά το φεστιβάλ του «Coachella» τον Απρίλιο, όπου εμφανίστηκε μαζί για τελευταία φορά, αλλά στην πραγματικότητα επισημάνθηκε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πολύ πιο πριν.

Αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Ariana Grande έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα σε άλλη αγκαλιά. Εν τω μεταξύ, ο Mac Miller συνελήφθη μετά από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ενώ φέρεται ότι εγκατέλειψε την τοποθεσία.

Ένας χρήστης του Twitter έστρεψε τα βέλη του προς την Ariana Grande για τον χωρισμό με τον ράπερ, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της pop star, η οποία απάντησε με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό κείμενο.

«Πόσο παράλογο είναι όταν υποτιμάς τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση των γυναικών, λέγοντας ότι κάποιος πρέπει να μείνει σε μία τοξική σχέση γιατί έγραψε ένα άλμπουμ για εκείνον, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι το ζήτημα», ξεκίνησε να γράφει.

«Δεν είμαι babysitter ή μητέρα κανενός και καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ότι πρέπει να είναι. Έχω ενδιαφερθεί για εκείνον, προσπάθησα να τον στηρίξω να είναι νηφάλιος και προσευχόμουν για την ισορροπία του για χρόνια (και πάντα θα το κάνω φυσικά) αλλά το να ντροπιάζεις / κατηγορείς μία γυναίκα για την ανικανότητα ενός άνδρα να προοδεύσει, είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα», συνέχισε η Ariana Grande.

«Ας σταματήσουμε παρακαλώ να το κάνουμε αυτό, φυσικά δε μοιράστηκε πόσο σκληρό ή τρομακτικό ήταν ενώ συνέβαινε αυτό, αλλά ήταν. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου να τα καταλάβει όλα και επίσης να το κάνει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα σε αυτή τη θέση», κατέληξε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας