Τεράστιος ενθουσιασμός για το νέο άλμπουμ της Ariana Grande.

Πέντε λεπτά δεν αρκούν για να απαντήσεις σε ένα e-mail. Περισσότερο από πέντε λεπτά θα χρειαστεί να περιμένεις ένα συνηθισμένο πρωινό στην ουρά ενός καταστήματος. Μέσα σε πέντε λεπτά δεν προλαβαίνεις να ετοιμαστείς και να φύγεις.

Η Ariana Grande όμως μπορεί μέσα σε πέντε λεπτά να κατακτήσει την κορυφή.

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκε η νέα και ιδιαίτερα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά «Thank U, Next» της Αμερικανίδας τραγουδίστριας για να αναρριχηθεί στο Νο. 1 του αμερικανικού iTunes και να σημειώσει ρεκόρ.

Το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ τη Ariana Grande αποκαλύφθηκε από τη Republic Records / Universal Music την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι μήνες από την κυκλοφορία του «Sweetener».

Το εντυπωσιακό επίτευγμα δίνει συνέχεια στη σαρωτική επιτυχία των singles «Thank U, Next» και «7 Rings», τα οποία έγραψαν ιστορία στο YouTube και στο Spotify αντίστοιχα με τα νούμερα στο ντεμπούτο τους.

Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί και καταρρίπτει το ρεκόρ που είχε σημειώσει το «Reputation» της Taylor Swift, το οποίο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 και αντίκρισε την πρώτη θέση του αμερικανικού iTunes μέσα σε έξι λεπτά από την κυκλοφορία του.

Το «Thank U, Next» ανέβηκε επίσης γρήγορα στο Νο. 1 των πωλήσεων άλμπουμ στο ελληνικό iTunes, όπως συνέβη και με το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» στις πωλήσεις singles.

Το hashtag #ThankUNext βρέθηκε στα κορυφαία θέματα του Twitter στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, ενώ το video clip για το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» έχει εκτοξευθεί στο Νο. 2 των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

Το άλμπουμ «Thank U, Next» και το single «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» έχουν κυριαρχήσει στην κορυφή σε πλήθος χωρών.

Τα υπόλοιπα νέα τραγούδια της Ariana Grande μονοπωλούν τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, καταλαμβάνοντας ακόμα και τις δώδεκα πρώτες θέσεις στην ημερήσια κατάταξη του Spotify όσον αφορά τις ΗΠΑ, τις 12 / 15 πρώτες θέσεις παγκοσμίως και τις έντεκα πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας