Το εξώφυλλο του «Thank U, Next» έχει γεύση από το «Sweetener».

Η Ariana Grande ανυπομονεί για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της «Thank U, Next».

Πριν καν συμπληρωθούν τρεις μήνες από το -υποψήφιο για βραβείο Grammy- «Sweetener», η 25χρονη τραγουδίστρια αιφνιδίασε το κοινό ανακοινώνοντας την έναρξη ενός καινούργιου κεφαλαίου, χωρίς να επαναπαύεται ούτε τη στιγμή.

Η Ariana Grande χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την ταραχώδη προσωπική ζωή της τους τελευταίους μήνες και μετέφερε το θόρυβο στη μουσική της, δηλώνοντας έτοιμη για ένα καλύτερο αύριο.

Μόλις χθες αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τίτλοι των 12 τραγουδιών που θα περιέχει ο δίσκος του «Thank U, Next».

Εμφανώς ενθουσιασμένη Ariana Grande μοιράζεται τώρα για πρώτη φορά το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ. Η φωτογραφία της pop star είναι γυρισμένη κατά 180 μοίρες, ακολουθώντας το εικαστικό του «sweetener».

Το ίδιο μοτίβο με το «Sweetener» παρατηρείται και στον τρόπο των οποίων είναι γραμμένοι οι τίτλοι των τραγουδιών και του ίδιου του άλμπουμ, δηλαδή όλοι με πεζά γράμματα.

«Αυτό είναι το αγαπημένο μου εξώφυλλο, νομίζω. Ο Brian με ζωγράφισε. Ο Fredo με φωτογράφισε. Δημιουργήθηκε με αληθινή, βαθιά φιλία και αγάπη. Όπως αυτή η μουσική», έγραψε η Ariana Grande στο Twitter.

Ας σημειωθεί ότι ενώ η Ariana Grande είχε αφήσει να εννοηθεί από την πρώτη στιγμή ότι ο τίτλος του άλμπουμ θα ήταν «Thank U, Next», δεν είχε αναφερθεί καθόλου στην ονομασία του, ούτε όταν έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία της κυκλοφορίας του και το tracklist.

Το «Thank U, Next» κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου από τη Republic Records / Universal Music και η ψηφιακή προ-παραγγελία αρχίζει την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας