Στο αγαπημένο της μιούζικαλ θα λάβει μέρος η Ariana Grande.

Η Ariana Grande επιβεβαιώνει ότι θα συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Wicked», μία είδηση που έχει διαδοθεί την περασμένη άνοιξη.

Το «Wicked» συμπληρώνει 15 χρόνια από την πρώτη θεατρική μεταφορά του σε σκηνή του Broadway και η αστέρας της pop θα πάρει μέρος σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα για την επέτειο του έργου, που προβληθεί στο NBC, ερμηνεύοντας τουλάχιστον ένα από τα τραγούδια της μάγισσας Elphaba.

Η Ariana Grande δημοσίευσε στα κοινωνικά μία φωτογραφία με τους στίχους του τραγουδιού «The Wizard And I», γράφοντας:

«Είναι τιμή μου που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη γιορτή για τα 15 χρόνια του πιο αγαπημένου μου μιούζικαλ όλων των εποχών. Δε θα το έχανα για τίποτα στον κόσμο.»

Τον Αύγουστο του 2017, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο «Carpool Karaoke: The Series» με τον Seth MacFarlane, η Ariana Grande είχε εκμυστηρευτεί ότι θα δεχόταν το ρόλο χωρίς δεύτερη σκέψη, εάν της γινόταν πρόταση.

«Ήμουν τεράστια nerd με το θέατρο όλη τη ζωή μου, ακόμη είμαι. Είναι αυτό που φοράω όταν χρειάζομαι να αποκαταστήσω την ψυχή μου και να θεραπεύσω τον εαυτό μου. Με γυρίζει πίσω στο σπίτι… Ένας από τους ρόλους που ονειρεύομαι είναι να παίξω την Elphaba. Θα τα έκανα αύριο κιόλας», είχε σχολιάσει.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει στο «Wicked» περισσότερα τραγούδια της Elphaba ή εάν θα βρεθεί στο πλευρό της Idina Menzel, στην οποία ανήκει ο ρόλος και έχει κερδίσει ένα βραβείο Tony για την «Καλύτερη Ηθοποιό» χάρη στην ερμηνεία της.

Το βραβευμένο με Grammy μιούζικαλ του «Wicked» είναι η έβδομη παράσταση με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία του Broadway.

Βασίζεται στο μυθιστόρημα «Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West» του Gregory Maguire από το 1995 και είναι μία εναλλακτική διήγηση του κλασικού μυθιστορήματος «Ο Μάγος του Οζ».

 

Αφήστε το σχόλιό σας