Ο θάνατος του Mac Miller έχει επηρεάσει την Ariana Grande.

Η Ariana Grande είναι συντετριμμένη με τον τραγικό θάνατο του Mac Miller, ο οποίος ήταν ο πρώην σύντροφος της και βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Ο θάνατός του φέρεται να οφείλεται σε υπερβολική δόση ουσιών.

Παρότι η σχέση τους ολοκληρώθηκε, η 25χρονη τραγουδίστρια μοιραζόταν πάντα μία βαθιά σχέση με τον 26χρονο ράπερ και δεν ήθελε τίποτε άλλο, παρά το καλύτερο γι’ αυτόν, αναφέρει στο «ET» μία ανώνυμη πηγή.

«Η Ariana είναι πολύ αναστατωμένη.»

Μία δεύτερη πηγή σχολιάζει ότι η Ariana Grande είναι λυπημένη κατάκαρδα για το θάνατο του Mac Miller και τονίζει ότι η τραγουδίστρια πάντα τον υποστήριζε όσον αφορά την απεξάρτησή του από τις ουσίες.

Η Ariana Grande και ο Mac Miller, το πραγματικό όνομα: του οποίου ήταν Malcolm James McCormic, διατηρούσαν δεσμό από τον Αύγουστο του 2016 έως το Μάιο του 2018. Το πρώην ζευγάρι κυκλοφόρησε μαζί τραγούδια όπως το «The Way» και το «My Favorite Part.»

Mac Miller - Ariana Grande - Hit Channel
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ariana Grande και του Mac Miller, στο φεστιβάλ «Coachella» τον Απρίλιο.

Όταν ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, η αστέρας της pop εξέφρασε την εκτίμησή της για τον Miller:

«Τον σέβομαι και τον λατρεύω ατελείωτα και είμαι ευγνώμων που τον είχα στη ζωή μου σε οποιαδήποτε μορφή, ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα από το πώς αλλάζει η σχέση μας ή τι επιφυλάσσει το σύμπαν για τον καθένα μας.»

Ωστόσο μετά την είδηση της σύλληψης του Mac Miller για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, η Ariana Grande, η οποία είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον Pete Davidson, χαρακτήρισε τη σχέση της με τον ράπερ «τοξική».

«Ενδιαφέρθηκα για εκείνον, προσπάθησα να υποστηρίξω την απεξάρτησή του και προσευχήθηκα για την ισορροπία του, εδώ και χρόνια. Και πάντα θα το κάνω, φυσικά», είχε γράψει.

«Δε μοιράστηκα ποτέ πόσο σκληρό και τρομακτικό ήταν όσο συνέβαινε, αλλά ήταν. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου ότι θα τα καταλάβει όλα και ότι κάθε άλλη γυναίκα σε αυτή τη θέση θα έκανε το ίδιο.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας