Ενθουσιώδεις είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στο «Sweetener» της Ariana Grande.

Το νέο άλμπουμ «Sweetener» της Ariana Grande δε σταματά στο επιτυχημένο ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» και σημειώνει άλλο ένα θριαμβευτικό επίτευγμα.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της 25χρονης τραγουδίστριας κατέγραψε την καλύτερη εβδομάδα στις υπηρεσίες streaming για ένα pop άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνη.

Τα 15 τραγούδια του «Sweetener» συγκέντρωσαν αθροιστικά 126,7 εκατομμύρια streams μόνο κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του άλμπουμ από τη Republic Records / Universal Music.

Η εν λόγω επίδοση συνέβαλε τα μέγιστα για την είσοδο του «Sweetener» κατευθείαν στην πρώτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών με 231.000 ισοδύναμες πωλήσεις (αγορές CD, ψηφιακές αγορές, streams).

Ο τέταρτος δίσκος της Ariana Grande είχε αρχίσει να σπάει ρεκόρ από την πρώτη ημέρα διάθεσης.

Το «Sweetener» πέτυχε το καλύτερο ντεμπούτο streaming (σε επίπεδο ημέρας) από γυναίκα καλλιτέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετρώντας συνολικά 15,1 εκατομμύρια streams τις πρώτες 24 ώρες.

Επιτυχία στα charts σημειώνουν και τα τραγούδια του άλμπουμ.

Η Ariana Grande διαθέτει δέκα τραγούδια στην κατάταξη του «Billboard Hot 100» γι’ αυτήν την εβδομάδα, εκ των οποίων τα εννέα προέρχονται από το «Sweetener».

Ο συγκεκριμένος αριθμός αναδεικνύει τέταρτη την Ariana Grande στη λίστα των γυναικών που είχαν ταυτόχρονα τα περισσότερα τραγούδια στο «Hot 100», μετά την Taylor Swift, την Beyoncé και την Cardi B.

Το «Sweetener» έκανε επίσης ντεμπούτο στην κορυφή σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Ιταλία, Ολλανδία, Τσεχία, Βέλγιο, Φινλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Σκωτία, Ελβετία.

Στην Ελλάδα, το άλμπουμ ανέβηκε στο Νο1 του iTunes αμέσως μετά την κυκλοφορία του στις 17 Αυγούστου και εκείνη την ημέρα, τα τραγούδια του κατέλαβαν 15 από τις 19 πρώτες θέσεις στο ελληνικό Spotify.

 

Αφήστε το σχόλιό σας