Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Ariana Grande: sold out μέσα σε έξι λεπτά τα εισιτήρια του “One...

Ariana Grande: sold out μέσα σε έξι λεπτά τα εισιτήρια του “One Love Manchester”

-

Δες και αυτά

Τα έσοδα θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων

Εξαιρετική θα είναι η συναυλία αφιέρωμα που διοργανώνεται από την Ariana Grande και εξαιρετική είναι η ανταπόκριση του κοινού: όλα τα εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί!

Το «One Love Manchester» θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Emirates Old Trafford Cricket Ground, ένα στάδιο που μπορεί να φιλοξενήσει 45 χιλιάδες κόσμο. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις έξι λεπτά. Το εισιτήριο κοστίζει 40 λίρες και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης που συγκλόνισε την αγγλική πόλη. Όσοι ήταν παρόντες στην τραγική νύχτα στο Μάντσεστερ Αρένα, θα εισέλθουν δωρεάν στην εκδήλωση.

Ariana Grande και ο μάνατζερ της Scooter Braun κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε χρόνο ρεκόρ πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες: στο «One Love Manchester» θα συμμετάσχουν οι Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Coldplay, Take That, Pharrell Williams, Usher και Niall Horan που μόλις αποκάλυψε ότι τον κάλεσε προσωπικά η ίδια η Ariana. Μπορεί επίσης να υπάρχουν και άλλοι guest έκπληξη και όλοι εκτός από τους Coldplay θα εκτελέσει με το συγκρότημα της Ariana Grande.

Αφήστε το σχόλιό σας