Αντικείμενο διαμάχης γίνεται η πατρότητα του «Side To Side», όπου συνεργάστηκε η Ariana Grande με τη Nicki Minaj.

Είναι αντιγραφή το hit single «Side To Side» που ένωσε για άλλη μία φορά την Ariana Grande με τη Nicki Minaj;

Η απάντηση θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού ένας τραγουδοποιός ονόματι Christopher R. O’Connor κατέθεσε αγωγή υποστηρίζοντας ότι η ομάδα που έγραψε το συγκεκριμένο και πασίγνωστο τραγούδι αντέγραψε μία δική του δημιουργία που ονομάζεται «J6 (T6)».

Ο O’Connor πιστεύει πως ένα στέλεχος από τη δισκογραφική εταιρεία της Ariana Grande άκουσε το τραγούδι και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για έναν άλλον καλλιτέχνη.

Όταν απευθύνθηκε στη δισκογραφική εταιρεία, του ζήτησαν να στείλει ένα demo του επίμαχου τραγουδιού για να το εξετάσουν, ωστόσο δεν πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν μέρη του προς όφελος της Ariana Grande.

Ο Christopher R. O’Connor ισχυρίζεται επίσης ότι η δισκογραφική εταιρεία τη νεαρής pop star ανακάλυψε τα τραγούδια του στο διαδίκτυο και ότι χρησιμοποίησαν στοιχεία από τις συνθέσεις τους για να κάνουν singles και σε άλλος καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανόμενου της Taylor Swift και του Mike Shinoda των Linkin Park.

Με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της δισκογραφικής εταιρείας της Ariana Grande, ο O’Connor ζητάει να του αποδοθούν χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα από το «Side To Side», αλλά και να αναφερθεί το όνομά του ως δημιουργός.

Το «Side To Side» περιλαμβανόταν στο τελευταίο άλμπουμ της Ariana Grande, το «Dangerous Woman» και το video clip μετρά πάνω από 1,28 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Αφήστε το σχόλιό σας