Καινούρια αγάπη για την Ariana Grande.

Το προηγούμενο διάστημα, η Ariana Grande και ο Mac Miller αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, δίνοντας τέλος σε μία σχέση σχεδόν δύο ετών.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σχολίασε την ημέρα που διαδόθηκε η είδηση ότι οι δύο πρώην πια σύντροφοι εξακολουθούν να νιώθουν αγάπη ο ένας για τον άλλον, ωστόσο φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει πολύ γρήγορα τον Mac Miller.

Σύμφωνα με το «People», η Ariana Grande φέρεται να βρίσκεται στα αρχικά στάδια μίας νέας σχέσης με τον κωμικό και ηθοποιό Pete Davidson. Οι πηγές αναφέρουν ότι η σχέση τους «μόλις ξεκίνησε» και ότι είναι «πολύ περιστασιακή».

«Η Ariana και ο Mac χώρισαν επίσημα αμέσως μετά το σαββατοκύριακο του “Coachella”, αλλά αντιμετώπιζαν δυσκολίες για μεγάλο χρονικό διάστημα στη σχέση τους και βασικά είχε τελειώσει από το περασμένο έτος», σχολιάζει μία πηγή.

Ο Pete Davidson είχε συναντήσει την αστέρα της pop όταν είχε εμφανιστεί στο «Saturday Night Live» το 2016 και ήταν εκείνος που την έχει πλαισιώσει στο μονόλογο της έναρξης.

Ο 24χρονος Αμερικανός συνεχίζει να αποτελεί μέλος του «SNL».

Pete Davidson - Ariana Grande - Saturday Night Live - SNL
Ο Pete Davidson και η Αriana Grande στο «Saturday Night Live», το 2016.

Διάφορα άτομα είδαν τον Davidson στα παρασκήνια των Billboard Music Awards, αμέσως μετά την εμφάνιση της pop star στη σκηνή.

Παρόλο που η Ariana Grande έχει ξεπεράσει πραγματικά γρήγορα τον Mac Miller, φαίνεται ότι δεν έχει συμβεί το ίδιο με τον 26χρονο ράπερ. Μία εβδομάδα μετά το χωρισμό τους, ο Miller συνελήφθη επειδή τράκαρε και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας