Η Ariana Grande δεν επαναπαύεται και προετοιμάζει το έδαφος για ένα ακόμη νέο τραγούδι.

Εννέα ημέρες μετά τη μεγάλη δισκογραφική της επάνοδο με το ολοκαίνουριο single «No Tears Left To Cry», η Ariana Grande προμηνύει δεύτερο νέο τραγούδι.

Το «No Tears Left To Cry» κυκλοφόρησε την Παρασκευή 20 Απριλίου, ύστερα από έντονη φημολογία τις τελευταίες τότε ημέρες και έχει χαρίσει στην αστέρα της pop το καλύτερο ντεμπούτο που έχει πραγματοποιήσει στο YouTube κατά μήκος της καριέρας της έως τώρα.

Το μαγικό μουσικό βίντεο του «No Tears Left To Cry» έχει προβληθεί ήδη πάνω από 68 εκατομμύρια φορές, ενώ το τραγούδι αναμένεται να κάνει είσοδο στις κορυφαίες θέσεις του αμερικανικού «Billboard Hot 100».

Παρά την άκρως ικανοποιητική επιτυχία, η Ariana Grande δεν επαναπαύεται. Εξάλλου το  ζήτημα είναι η κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, δύο χρόνια μετά το υποψήφιο για βραβείο Grammy «Dangerous Woman».

Η 24χρονη pop star μοιράστηκε στο Twitter του στίχους από ένα ακόμη ακυκλοφόρητο single, σκορπώντας χαρά στους θαυμαστές της.

 

Το τραγούδι ονομάζεται «R.E.M.», χωρίς να έχει σχέση με το… ομώνυμο συγκρότημα και συνεχίζει το μοτίβο των τίτλων που είναι γραμμένοι ανάποδα.

 

Επιπλέον φαίνεται ότι το μοτίβο που θα ακολουθήσει η Ariana Grande για τα νέα τραγούδια της είναι να αποκαλύπτει πρώτα ένα μέρος των στίχων στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «R.E.M.» συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τίτλους τραγουδιών που ήταν «κρυμμένοι» στο εκπληκτικό video clip του «No Tears Left To Cry», επιβεβαιώνοντας ότι το tracklist είναι αληθινό.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διευκρίνισε τώρα ότι τα τραγούδια δεν είναι με την κανονική σειρά που θα τοποθετηθούν στο δίσκο.

Επί τους παρόντος δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το «R.E.M.».

Όταν ένας χρήστης του Twitter ανέφερε ότι θα αποκαλυφθεί την 1η Μαΐου, με αφορμή λογικά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, η Ariana Grande απάντησε «όχι ακόμα», τονίζοντας: «Ξέρεις, δεν μπορώ να αντισταθώ κάποιες ώρες».

 

Αφήστε το σχόλιό σας