Κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν είχε επιτύχει έως τώρα αυτό που κατάφερε η Ariana Grande.

Η Ariana Grande σημείωσε ένα ιστορικό επίτευγμα με το τελευταίο και τρίτο προσωπικό άλμπουμ της, «Dangerous Woman».

Αυτήν την εβδομάδα, το «Let Me Love Love You» με τη συμμετοχή του Lil Wayne συγκέντρωσε περισσότερες από εκατό εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify. Πρόκειται για το έκτο τραγούδι του δίσκου που ξεπερνά το συγκεκριμένο ορόσημο.

Μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει άλλος καλλιτέχνης στα χρονικά του streaming που να διαθέτει έξι τραγούδια από την ίδια δισκογραφική δουλειά με πάνω από εκατό εκατομμύρια streams το καθένα.

Τα έξι τραγούδια του «Dangerous Woman» με 100+ εκ. streams:

«Side To Side» feat. Nicki Minaj- 586,9 εκατομμύρια streams
«Into You» – 473,5 εκατομμύρια
«Dangerous Woman»- 350,5 εκατομμύρια
«Everyday» feat. Future – 145,3 εκατομμύρια
«Be Alright» – 111 εκατομμύρια
«Let Me Love You» feat. Lil Wayne – 100 εκατομμύρια

Το «Side To Side» σε συνεργασία με τη Nicki Minaj είναι παράλληλα το δημοφιλέστερο video clip της Ariana Grande στο YouTube, με 1,209 δισεκατομμύρια προβολών και ένα από τα δύο video clip της 24χρονης τραγουδίστριας όπου το κοντέρ κατέγραψε πάνω από ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις. Το δεύτερο είναι το «Problem» με την Iggy Azalea.

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ο κύκλος του «Dangerous Woman» φέρεται να έχει κλείσει, ειδικά μετά το φινάλε της περιπετειώδους περιοδείας.

Το «Dangerous Woman» έκανε είσοδο στη δεύτερη θέση του αμερικανικού «Billboard 200» και ήταν το πρώτο άλμπουμ της Ariana Grande που δεν κατέκτησε την πρωτιά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βέβαια, κέρδισε μία υποψηφιότητα για το «Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ» στα προηγούμενα, 59α Ετήσια Βραβεία Grammy και το ομότιτλο τραγούδι του «Dangerous Woman» προτάθηκε για την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία».

Διαβάστε ακόμα:
Το νέο άλμπουμ της Ariana Grande
θα έχει «μεγάλες ερμηνευτικές στιγμές»

Ariana Grande - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας