Πέντε νέα τραγούδια πρόσθεσε η Ariana Grande στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της.

Αν και η Ariana Grande έχει ανακοινώσει τον τίτλο που θα φέρει το νέο και ιδιαίτερα πολυαναμενόμενο άλμπουμ της, φαίνεται ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα τραγούδια που θα περιέχει το «Sweetener».

Το εκπληκτικό video clip για το «No Tears Left To Cry», τη μεγάλη επάνοδο της pop star στη δράση, είχε κρυμμένους τους τίτλους ορισμένων ακυκλοφόρητων τραγουδιών, τους οποίους εντόπισαν οι πιο παρατηρητικοί και στη συνέχεια τους επιβεβαίωσε και η ίδια η Ariana.

Στις οθόνες μας παρατηρήσαμε τίτλους όπως οι «R.E.M.», «The Light Is Coming», «Blessed», «God Is A Woman», «Raindrops», «Get Well Soon» και το ομότιτλο «Sweetener».

Ωστόσο αυτά δεν είναι τα μοναδικά τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί για το δίσκο.

Η Ariana Grande δημοσίευσε ένα βίντεο στην ενότητα των ιστοριών στο Instagram και πληροφόρησε τους ακόλουθους της ότι αποφάσισε να προσθέσει πέντε ακόμα τραγούδια στη νέα δισκογραφική δουλειά της, την τέταρτη ολοκληρωμένη της καριέρας της.

«Το αγαπάω περισσότερο τώρα από ό,τι πριν», σχολίασε για το άλμπουμ.


Σύμφωνα με όσα είπε στον Jimmy Fallon και στο «The Tonight Show» την Πρωτομαγιά, το «Sweetener» επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε τρεις μήνες από εκείνη τη στιγμή και στις 20 του κάθε μήνα θα υπάρχει και μία έκπληξη.

Στις 20 Μαΐου, λόγου χάρη, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα Billboard Music Awards 2018.

Παρ’ όλα αυτά, η 24χρονη Αμερικανίδα έχει προκαλέσει σύγχυση στους θαυμαστές της, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τελικά αν το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου ή στις 20 Αυγούστου.

Το μυστήριο θα ξεδιαλύνει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας