Η πολυαναμενόμενη επάνοδος της Ariana Grande πλησιάζει.

Η αναμονή για το νέο δισκογραφικό βήμα της Ariana Grande έχει φτάσει στο απροχώρητο και η αναμονή στα ύψη.

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2017, η αστέρας της pop ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instragram ένα απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι και έδωσε την υπόσχεση «τα λέμε την επόμενη χρονιά».

Τέσσερις μήνες μετά, τα ίχνη της έχουν χαθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού δημοσιεύει σποραδικά μόνο στην ενότητα των «ιστοριών» στο Instagram. Στο Twitter δεν υπάρχει αντίστοιχα κανένα σημάδι δραστηριότητας εντός του 2018 και στο Facebook έχουν κοινοποιηθεί δύο δημοσιεύσεις μόνο για τη συνεργασία της τραγουδίστριας με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Ενώ όλα έδειχναν εξ αρχής ότι η πολυαναμενόμενη επάνοδος της Ariana Grande ήταν κοντά, οι Arianators δεν έχουν δει ακόμα φως στο τούνελ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hits Daily Double», που φημίζεται για το γεγονός ότι είναι πάντοτε πολύ καλά πληροφορημένο, η μεγάλη στιγμή επιτέλους πλησιάζει. Η Ariana Grande φέρεται να κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της και προπομπό του νέου άλμπουμ της την Παρασκευή 27 Απριλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Η ιστοσελίδα επικαλείται για την πληροφορία «δημιουργούς και παραγωγούς που εμπλέκονται στο πρότζεκτ». Λέγεται ότι η Ariana Grande έχει αναμειχθεί σε σημαντικό βαθμό στη δημιουργία του δίσκου, στον οποίο έχουν δουλέψει οι Max Martin, Savan Kotecha και ο Pharrell Williams, όπως ήταν γνωστό για τον τελευταίο.

Τα τραγούδια έχουν αντλήσει έμπνευση από τις εμπειρίες της 24χρονης Αμερικανίδας κατά μήκος των τελευταίων δύο ετών, δηλαδή από την κυκλοφορία του «Dangerous Woman» και έπειτα. Συνυπολογίζοντας, το βαθύ τραύμα από το τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, το Μάιο του 2017, θα είναι μία συλλογή από αρκετά προσωπικά τραγούδια.

Αφήστε το σχόλιό σας