Η πιο συγκινητική στιγμή της Ariana Grande στη συναυλία «One Love Manchester» προτείνεται για βραβείο BAFTA.

Η συναισθηματικά φορτισμένη ερμηνεία της Ariana Grande στο «One Last Time» κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής συναυλίας «One Love Manchester» είναι υποψήφια για ένα βραβείο BAFTA.

Στις 22 Μαΐου 2017, η συναυλία της Αμερικανίδας pop star στο βρετανικό Μάντσεστερ βάφτηκε με αίμα, ύστερα από τη φριχτή τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποίησε ένας 22χρονος Ισλαμιστής. Ο τραγικός απολογισμός κατέγραψε 23 ανθρώπους νεκρούς, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά, και περισσότερους από 500 τραυματίες.

Παρά το τεράστιο σοκ και το ψυχικό τραύμα που ήταν δύσκολο να ξεπεράσει, η Ariana Grande αντέδρασε άμεσα και 13 ημέρες μετά διοργάνωσε τη μεγαλειώδη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester» για τη στήριξη των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση περισσότερων από δέκα εκατομμυρίων λιρών (8,12 εκατ. ευρώ).

Ariana Grande - Katy Perry - Niall Horan - Miley Cyrus (One Love Manchester) - Hit Channel
Από αριστερά: wil.i.am, Αriana Grande, Katy Perry, Niall Horan και Miley Cyrus.

Μαζί με την Ariana Grande τις φωνές του ένωσε πλήθος διάσημων αστέρων όπως ο Justin Bieber, οι Black Eyed Peas, οι Coldplay, η Miley Cyrus, ο Niall Horan, οι Little Mix, η Katy Perry, οι Take That, ο Pharrell Williams, ο Robbie Williams και ο Liam Gallagher.

Η μεγάλη συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά σε τουλάχιστον πενήντα χώρες, αλλά και στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το YouTube και το Twitter.

Τα φετινών Τηλεοπτικά Βραβεία BAFTA θα διεξαχθούν στο Λονδίνο στις 13 Μαΐου και μία ανάσα πριν την αποκάλυψη των προτεινόμενων προς βράβευση, η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών δημοσίευσε τις υποψηφιότητες για τη «Στιγμή της Χρονιάς που Πρέπει να Δεις».

Η στιγμή που η Ariana Grande ερμήνευσε συγκινημένη το «One Last Time» στο «One Love Manchester», με όλους τους λαμπερούς προσκεκλημένους επάνω στη σκηνή και όλο το κατάμεστο γήπεδο να τραγουδά μαζί της, ήταν αναμφισβήτητα συγκλονιστική.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι υποψήφιο για τη «Στιγμή της Χρονιάς που Πρέπει να Δεις», τη μοναδική κατηγορία των Τηλεοπτικών Βραβείων BAFTA όπου ο νικητής θα αναδειχθεί με την ψήφο του κοινού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας