Τα μυστικά του «No Tears Left To Cry» μοιράζεται η Ariana Grande.

Η Ariana Grande αποκαλύπτει πώς κατάφερε να νικήσει τη βαρύτητα στο εντυπωσιακό video clip για το «No Tears Left To Cry».

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, η αστέρας της pop επανήλθε δυναμικά στη δισκογραφία με ένα upbeat τραγούδι που έχει εκτοξευθεί στην κορυφή των ψηφιακών υπηρεσιών σε δεκάδες χώρες του πλανήτη.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία εμφάνιση – έκπληξη στο φεστιβάλ του «Coachella» το ίδιο βράδυ, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά του νέο της single.

Το «No Tears Left To Cry» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video clip με τη σκηνοθετική υπογραφή του πολυβραβευμένου Dave Meyers που δημιούργησε ένα μαγικό αποτέλεσμα.

Το μουσικό βίντεο διαδραματίζεται σε έναν πλασματικό κόσμο που δεν ορίζεται από τους νόμους της βαρύτητας και είναι γεμάτος ψευδαισθήσεις που παίζουν με το μυαλό του θεατή.

Τα παρασκήνια από το video clip του «No Tears Left To Cry» θα χωριστούν σε δύο μέρη, με το πρώτο να έχει το δικό του σκηνοθέτη, τον Alfredo Flores.

«To concept είναι ότι θέλαμε να εξερευνήσουμε τον αποπροσανατολισμό που περνάς στη ζωή και την αναζήτηση που όλοι περνάμε κάπως για να βρούμε ξανά το έδαφος», σχολίασε ο Dave Meyers.

«Φλερτάραμε κατά κάποιον τρόπο με την ασάφεια του αν πρέπει να βρεις το έδαφος ή αν το έδαφος είναι απλώς αυτό που φτιάχνεις», συνέχισε.

Στο υπόλοιπο βίντεο βλέπουμε πώς η Ariana Grande περπάτησε στους τοίχους και στο ταβάνι του σκηνικού, σε ένα στιγμιότυπο εμπνευσμένο από τον περίφημο χορό του ηθοποιού, χορευτή και τραγουδιστή Fred Astaire στο κλασικό φιλμ «Royal Wedding» (1951). Η παραγωγή κατασκεύασε ένα μακρόστενο διάδρομο που περιστρεφόταν.

Επιπλέον η Ariana Grande κρέμεται από μία σκάλα που αιωρείται στο νυχτερινό ουρανό μίας μελλοντικής πόλης, η οποία ήταν αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας.

Αφήστε το σχόλιό σας