Η πολυαναμενόμενη επάνοδος της Ariana Grande πλησιάζει και οι καρδιές των θαυμαστών της έχουν αρχίσει να χτυπούν δυνατά.

Το νέο άλμπουμ της Ariana Grande είναι έτοιμο και πλέον μπορεί να σημάνει συναγερμός στην pop μουσική!

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, η αστέρας της pop συναντήθηκε με τα στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκει, τη Republic Records της Universal Music και μαζί με τον μάνατζέρ της Scooter Braun πραγματοποίησαν την καθιερωμένη προακρόαση ολόκληρου του υλικού.

Όπως μεταφέρει το «TMZ», η 24χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε ολόκληρο το δίσκο στους συνεργάτες της, από το πρώτο έως το τελευταίο τραγούδι. Όσοι ήταν παρόντες και τον άκουσαν, φέρονται να έχουν σχολιάσει ότι πρόκειται για την καλύτερη δισκογραφική δουλειά της Ariana Grande μέχρι τώρα, με μία πηγή να την περιγράφει ως «αριστούργημα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την παραγωγή στο άλμπουμ έχουν επιμεληθεί εξ ημισείας ο Pharrell Williams και ο Max Martin («Break Free», «Problem», «Love Me Harder», «Bang Bang»), ενώ η Ariana έχει αναμειχθεί στη δημιουργία κάθε τραγουδιού.

Η Αμερικανίδα pop star μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη συνάντηση στην ενότητα των ιστοριών στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα τίποτα κατά μήκος του 2018.

https://twitter.com/Arianaworldupd2/status/969669539893006336

Στο ίδιο μοτίβο, ο Scooter Braun αρκέστηκε στο να επαναλάβει τρεις φορές το επιφώνημα «ουάου».

https://twitter.com/Arianaworldupd2/status/969655662555918337

Παρ’ όλα αυτά, είναι ακόμη άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος της Ariana Grande. Προς το παρόν λέγεται ότι ασχολείται με το εξώφυλλο και γενικότερα με τα γραφικά του CD.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε πρώτα τουλάχιστον έναν προπομπό από τον -άτιτλο για την ώρα- διάδοχο του υποψήφιου για βραβείο Grammy «Dangerous Woman».

Η αγωνία του κοινού είναι τεράστια, αφού η συγκεκριμένη είδηση αρκούσε για να εκτοξεύσει το hashtag #AG4iscoming στις κορυφαίες τάσεις του Twitter.

Έρχεται ντουέτο από τον Troye Sivan με την Ariana Grande

Troye Sivan - Ariana Grande - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας